ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξανθη-Παναιτωλικός 1-0: Προβάρει τα ευρωπαϊκά η Ξάνθη

Ξάνθη και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν στα πηγάδια για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη οι μεν Ακρίτες για να περάσουν 5οι στον βαθμολογικό πίνακα και να ονειρεύονται έξοδο στην Ευρώπη ενώ οι Αγρινιώτες ήθελαν την νίκη για να μπουν και αυτοί δυναμικά στο κόλπο για ένα εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες έτσι λίγο πριν το φινάλε της Super League δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες.

Πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες στην Ξάνθη. Αρκετός κόσμος στις κερκίδες ανάμεσα τους και κάποιοι φίλοι του Παναιτωλικού.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Στα πρώτα λεπτά της συνάντησης η Ξάνθη είχε την υπεροχή στον αγώνα χωρίς αποτέλεσμα. Με αντεπιθέσεις προσπαθεί να απειλήσει ο Παναιτωλικός αλλά η ομάδα της Ξάνθης είναι πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 20' λεπτά ο Παναιτωλικός είχε παθητικό ρόλο μέσα στο γήπεδο και είχε δώσει αρκετό χώρο στην Ξάνθη. Γκολ για τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό. Εκτέλεση φάουλ του Τριάδη ο Κάστρο πήδηξε μόνος μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και κέρδισε τον Κυριακίδη κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Ξάνθης.  Μέτριο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τέλος του ημιχρόνου με το γκολ του Κάστρο να χωρίζει τις δύο ομάδες.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό ο Κλέσιο στην θέση του Ιταμπέλ. Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στο 57ο λεπτό στην θέση του Ντουρίτσκοβιτς θα μπεί ο Λουσέρο. Κακό το παιχνίδι στα πρώτα 15' λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό στο 72ο λεπτό στην θέση του Τσοκάνη ο Γιαννιώτης. Αλλαγή στο ίδιο λεπτό και για την Ξάνθη στην θέση του Μπρίτο ο Γέντρισεκ. Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη στο 78ο λεπτο στην θέση του Ντε Λούκας ο Καμαρά. Τελευταία αλλαγή και για τον Παναιτωλικό στο 79ο λεπτό στη θέση του Μπεχαράνο ο Γουίλιαν. Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει ο Παναιτωλικός στα τελευταία 6' λεπτά καθώς ο Αργκους τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Τέλος του αγώνα νικήτρια η Ξάνθη με 1-0 με το γκολ του Κάστρο στο 23ο λεπτό. Σημαντική νίκη για τους Ακρίτες που σκαρφαλώνουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ: (Ράσταβατς Μ.) Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (Καμαρά), Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς (Λουσέρο), Μέχια, Κάστρο, Φλίσκας (c), Σιλά, Μπρίτο (Γέντρισεκ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Δέλλας Τ.) Κυριακίδης, Μιχάϊ, Αργκους, Μαρινάκης, Τσοκάνης (Γιαννιώτης), Μπεχαράνο (Γουίλιαν), Μοράρ, Ντίας, Ρόσα, Ιταμπέλ (Κλέσιο), Πάουλο (c)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code