ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τρίποντο Ευρώπης,Ατρόμητος- Ξάνθη 1-0

Για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος υποδέχτηκε
την Ξάνθη.Το σκορ διαμορφώθηκε από το τέρμα του Ντάουντα στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο ο ρυθμός του ματς ήταν απογοητευτικός  καθώς όσες προσπάθειες έκαναν οι παίκτες του Ράσταβατς για να δημιουργήσουν μία αξιόλογη  ευκαιρία στην εστία του Γιαννιώτη η αμυντική γραμμή του Ατρόμητου λειτουργούσε αποτελεσματικά.Με κεφαλιά ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς στο 17ο λεπτό,η ασσίστ πιστώνεται στην υπέροχη σέντρα του Ούμπιδες.Στο 23ο λεπτό η Ξάνθη αντέδρασε χάνοντας απίθανη ευκαιρία όταν ο Γέντρισεκ πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό πάσαρε στον Μπρίτο στο ύψος του πέναλτι και με εξουδετερωμένο τον Γιαννιώτη,σε κενή ουσιαστικά εστία κατάφερε να αστοχήσει.Πλέον μετά το γκολ του Ντάουντα οι ρόλοι αντιστράφηκαν,με του γηπεδούχους να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και τους φιλοξενούμενους να απειλούν με αντεπιθέσεις.Τα 45 λεπτά του αγώνα τελείωσαν χωρίς άλλη ευκαιρία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να προηγείται χάρη στο γκολ του Ντάουντα.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος χάθηκε στο 62' και ήταν για τον Ατρόμητο που ήταν καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά και ο Καρασαλίδης πήρε την κεφαλιά από το ένα μέτρο και έστειλε τη μπάλα έξω.Η Ξάνθη απείλησε μόλις μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έγινε στο 90'. Οι Ακρίτες εκτέλεσαν ένα φάουλ από τα δεξιά ο Λουσέρο βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι αλλά με κεφαλιά από πολύ κοντά κατάφερε να στείλει τη μπάλα πλάγιο άουτ.Έτσι ο Ατρόμητος πήρε την νίκη και με αυτήν  έφτασε τους 46 βαθμούς όσους είναι και ο Ολυμπιακός και είναιστην 3η θέση.Στον αντίποδα,η Ξάνθη είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Βασιλακάκης (46' Μάντσον), Σάκιτς, Ουάρντα, Ντάουντα (71' Μπρούνο).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβαρνάς, Φλίσκας, Λισγάρας, Σιλά, Μεχία, Καμαρά (Ντε Λούκας), Μπρίτο, Τριάδης (71' Λουσέρο), Γέντρισεκ, Φασίδης (55' Κίκε Μπουλά).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code