ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαράν: «Να κερδίσουμε και φέτος το Champions League»


Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε σε δηλώσεις του πως επιθυμεί την κατάκτηση του Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Την πεποίθηση ότι μπορεί η ομάδα του να καταφέρει να σπάσει κάθε ρεκόρ και να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο του Champions League εξέφρασε ο Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος αμυντικός έκανε δηλώσεις για τα παιχνίδια με την Παρί στην διοργάνωση, ενώ επέμεινε πως η Ρεάλ μπορεί να κερδίσει για ακόμα μια σεζόν τον μοναδικό διαθέσιμο τίτλο που απέμεινε για φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
-Για το παιχνίδι με την Παρί:
«Είναι ξεχωριστό, φυσικά, γιατί είναι μια γαλλική ομάδα και θα είναι μια σπουδαία μάχη μεταξύ δύο θαυμάσιων ομάδων. Ελπίζουμε να γίνουν δύο υπέροχα παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα μας και θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε περήφανους»

-Για τις πιθανότητες κατάκτησης του Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά:
«Ήταν κάτι τεράστιο, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις. Νομίζω πως δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Φέτος έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε ένα ακόμη ρεκόρ. Να κερδίζουμε το Champions League για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code