ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς Λάζαρο είσαι πέντε ταχύτητες μακριά από την...πρόκριση!

Δεν ήταν μόνο το Κίεβο της Ουκρανίας εχθές παγωμένο αλλά και οι καρδιές των φίλων της ΑΕΚ σ' όλο τον κόσμο , μετά τον αποκλεισμό των κιτρινόμαυρων . Σ' ένα ματς που η ομάδα του Χιμένεθ άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω από ένα 0-0.Μήπως ευθύνεται όμως γι' αυτό και ο ίδιος ο προπονητής και όχι μόνο η θεά τύχη; Ήταν το 74ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης όταν ο Μανόλο Χιμένεθ αποφασίζει να ρίξει στην μάχη τον Γιακουμάκη αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε από αρκετούς αψυχολόγητη . Μία κίνηση η οποία ίσως και να έβγαινε, εν τέλει όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η ΑΕΚ δεν κατάφερε ποτέ να βρει το γκολ που τόσο πολύ ήθελε για να περάσει στους «16» της διοργάνωσης.

Η Ντιναμό Κιέβου είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης και προσπαθούσε να πετύχει το γκολ της... πρόκρισης. Ο Ισπανός τεχνικός όμως αποφάσισε πως έπρεπε να προστατέψει τον Χριστοδουλόπουλο για το πρωτάθλημα (;) ή να περάσει έναν πιο ψηλό παίκτη στον αγώνα για να γεμίσει την περιοχή προκειμένου να έρθει το τέρμα με σέντρες από τα πλάγια.Αυτό που βλέπαμε δηλαδή καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης εχθές. 

Βάζοντας όμως τον Κρητικό σέντερ φορ στο παιχνίδι αναγκάζεσαι να θυσιάσεις έναν από τους πιο γρήγορους σου παίκτες και ίσως τον καλύτερο σου την φετινή περίοδο.Θα σταθούμε όμως στην πρώτη περίπτωση, αυτή της ταχύτητας.Αυτή η κίνηση ανάγκασε να γίνουν κάποιες εσωτερικές αλλαγές, με τον Αραούχο να πηγαίνει σε ρόλο δεκαριού και τον Μασούντ στα πλάγια σε ρόλο Χριστοδουλόπουλου.Ο 33χρονος Ιρανός δεν έχει την έκρηξη που κάποτε τον χαρακτήριζε και σε συνδυασμό με τον παγωμένο τάπητα δεν μπόρεσε ποτέ να αντικαταστήσει επάξια τον Έλληνα διεθνή.

Δεν ήταν μόνο αυτή όμως η αλλαγή που στέρησε την Ένωση από ταχύτητα , αλλά και η είσοδος του Αϊντάρεβιτς στο 80' όπου αντικατέστησε τον Γαλανόπουλο.Ο μόνος ταχύς παίκτης που πάτησε το χορτάρι ως αλλαγή ήταν ο Κλωναρίδης από τον οποίο ίσως να περίμενε κάτι παραπάνω ο Ισπανός, κάτι που δεν ήρθε ποτέ.

Σίγουρα η ΑΕΚ ήταν άτυχη αλλά μου δίνεται η εντύπωση πως οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο την έσπρωξαν λίγο παραπάνω προς στον αποκλεισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code