ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο



Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0
Ο Παναθηναϊκός σήμερα γιορτάζει 110 χρόνια ζωής.




Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, για την 20η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Οι «πράσινοι»  έφτασαν τους 24 βαθμούς και ο Παναιτωλικός τους 20 βαθμούς

Ντεμπούτο με το «τριφύλλι» οι Κάτσε και Μυστακίδης.
Από μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για τις 2 ομάδες, με τον Παναιτωλικό να απειλεί πρώτος με το δοκάρι του Μοράρ και τον Παναθηναϊκό να «απαντάει» με τον Δώνη. Δυο «μεγάλες»  ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλαχοδήμο να κάνει δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις.Στο τέλος ο Μυστακίδης πήγε να πετύχει το πρώτο γκολ με την πράσινη φανέλα αλλά ο Κυριακίδης κράτησε το μηδέν. Πίεσε στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφερε..με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.




ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Η πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους, φανταστική εκτέλεση φάουλ του Μοράρ στο 17', με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 24' με τον Δώνη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Κυριακίδη,τον Μιχάι να βάζει την κόντρα τελευταία στιγμή και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ 
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, με τον Μοράρ στο 59',να σεντράρει στο ύψος της περιοχής για τον Κλέσιο, με τον τελευταίο να παίρνει την κεφαλιά και τον Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί μια εξαιρετική επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα σουτ του Ντίας έξω από την περιοχή με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει, ο Μαρινάκης πήρε το ριμπάουντ, σούταρε και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 89' ο Μυστακίδης  με ανάποδο ψαλίδι πήγε να βάλει το γκολ της αγωνιστικής, αλλά ο Κυριακίδης με τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν  για την ομάδα του.




Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λούντ, Κουρμπέλης(46' Μυστακίδης), Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης(70' Κουλιμπαλί)


Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα(90' Νταλακούρας), Κλέσιο(78' Μπαρμπόσα)
, Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης(88' Χαντάκιας ),Μιχάι, Μοράρ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code