ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: Για το πρώτο "διπλό" ο ΠΑΟ, ψάχνει "αντίδραση" ο ΠΑΣ


Το πρώτο του εφετινό "διπλό" στο Πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί αύριο (10/2) στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στους "Ζωσιμάδες" για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ ΣΟΥΡΩΤΗ.
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" θα αγωνισθεί τον χωρίς τον τραυματία Λίλα. Οι "πράσινοι" έχουν εκτός τις γνωστές απουσίες του Λουτσιάνο, Μολίνς και Κουρμπέλη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προορίζει για βασικό τον Μυστακίδη.

Το δελτίο Τύπου και η αποστολή του συλλόγου της Ηπείρου:
 Ολοκληρώθηκε και σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αύριο στις 19.30 στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας.

Για σήμερα η ομάδα είχε ανάλυση τακτικής για τον αυριανό αγώνα, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας για αύριο.

Πιο αναλυτικά: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Γιάκος, Γαρουφαλιάς.


Το δελτίο Τύπου και η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την προπόνηση να περιλαμβάνει προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουνιέ και Λουτσιάνο, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουρμπέλης, ο Στάικος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Μολίνς απουσίασε με άδεια. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code