ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Άσφαιροι» στους «Ζωσιμάδες»




Ντεμπούτο του Χέλκβιστ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.


Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός στους «Ζωσιμάδες», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής  της Σούπερ Λιγκ ΣΟΥΡΩΤΗ. Με αυτόν το βαθμό ο ΠΑΣ έφθασε τους 29 βαθμούς και ο Λεβαδειακός τους 26 βαθμούς.



Οι πολλές «διακοπές» (λόγω τραυματισμών) στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησαν τις ομάδες να βρουν ρυθμό, με τον ΠΑΣ να είναι πιο απειλητικός και τον Λεβαδειακό να έχει ένα παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος.Στην «επανάληψη», πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Λεβαδειακός έφθασε κοντά στο γκολ με τον Μαρκοβσκι να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Βελλίδη.



ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 6', με τον Μανθάτη να δοκιμάζει το συρτό σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, από το δεξί δοκάρι του Σωτηρίου.Στο 24' η πρώτη "φάση" για τον Λεβαδειακό με τον Τσαμπούρη να  σουτάρει εντυπωσιακά από μακριά, η μπάλα πήρε επικίνδυνη τροχιά και με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ ο Βελλίδης στην αριστερή του γωνία.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός έφθασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Μαρκόβσκι. Ο Τσαμπούρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρκόβσκι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βελλίδη και να περνά άουτ.Στο 79΄
 καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, σέντρα του Καρανίκα, προβολή του Κόντε που δεν έφτασε στην μπάλα και μπλόκαρε ο Σωτηρίου.


 Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Βιντάλ(77' Γιάκος), Χαλκιαδάκης(71΄ Νικολιάς) , Μπετρά(61' Χέλκβιστ) , Κόντε

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Φαβάρο, Λεονάρντο(67'Τριποτσέρης)
, Αντιλέχου, Ζαραδούκας(88' Καραχάλιος) , Μητρόπουλος, Ομπιόρα, Σουμπίνιο(76' Νίκας), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code