ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ με πίστη για την πρόκριση


Έχοντας να διαχειριστεί τη συσσωρευμένη κόπωση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, ο
τεχνικός της ομάδας Όσκαρ Γκαρσία προετοίμασε τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν καλύτερα για το σημερινό (προημι)τελικό του ΟΑΚΑ, δίνοντας έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι. Εξ'ου και ο όρκος πρόκρισης που δόθηκε από όλη την ομάδα.

Οι αναποδιές που προηγήθηκαν (ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τα επεισόδια που ακολούθησαν) και φαίνεται να αφήνουν τον Ολυμπιακό αρκετά πίσω στο παιχνίδι της κατάκτησης του πρωταθλήματος, έχουν συσπειρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Υπάρχει πίστη ότι εφόσον έρθει σήμερα η πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδος, κάποιες πληγές θα επουλωθούν και θα βρεθεί η δύναμη να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός τους εγχώριους στόχους του.

Η διάθεση, το πάθος και η αποφασιστικότητα μπορεί λοιπόν να είναι δεδομένα στοιχεία για τον Ολυμπιακό που θα παραταχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Γκαρθία πονοκεφαλιάζει για τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν τραυματίες (Ένγκελς), παίκτες που είναι διαθέσιμοι αλλά έχουν μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (Ρομαό, Ζιλέ, Κούτρης), αλλά και εμφανώς ανέτοιμοι ποδοσφαιριστές που οι περιστάσεις και η σημασία του ματς τους έχουν φέρει στην αποστολή (Οφόε, Ομάρ). Θυμίζουμε επίσης ότι ο Μποτία απουσιάζει λόγω της αποβολής του στο Κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι το οποίο θα φέρει πιθανότατα το νεαρό Νικολάου στη βασική ενδεκάδα.

Αυτονόητη πάντως θεωρείται η επαναφορά του συστήματος σε 4-2-3-1, καθώς τα πειράματα με Αστέρα και ΑΕΚ απέτυχαν παταγωδώς. Η πιθανή εντεκάδα που δίνουμε εμείς απαρτίζεται από τους Προτό, Ομάρ, Νικολάου, Σισέ, Χατζισαφί, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνη, Μιραλάς, Μάριν, Ανσαριφάρντ.

Όσον αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού, σε αυτή περιλαμβάνονται οι εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Σίλβα, Ομάρ, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code