ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη μάχη της πρόκρισης στο Κίεβο


Οι απουσίες του Δικεφάλου για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν γνωστές εδώ και
μέρες. Στους μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμού (Μάνταλος, Γιόχανσον, Τσόσιτς, με τον τελευταίο να αποκλείεται από την αποστολή λόγω νέων ενοχλήσεων) ήρθαν να προστεθούν οι τιμωρημένοι Βράνιες και Λιβάια που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί φυσικά να υπολογίζει και στους Κονέ, Λόπες που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ούτε στους Χούλτ και Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Όπως αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, οι λύσεις που έχει να διαχειριστεί ο Σεβιγιάνος τεχνικός της ΑΕΚ είναι...μετρημένες.

Γι' αυτό και στην 20αδα που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Ουκρανίας πρόκειται να βρεθούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αφενός για να συμπληρώσουν τα κενά της αποστολής, αφετέρου για να μαζέψουν πολύτιμες εμπειρίες και βιώματα από ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου:

Τσιντώτας, Μπάρκας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης, Μασούντ, Μπάμπης, Αντωνίου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code