ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Η μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη!


Σε περίπου δύο ώρες ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι Αρκάδες που προέρχονται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, βρίσκονται στο κυνήγι του Πανιωνίου και χρειάζονται μόνο το "τρίποντο" για να μην απομακρυνθούν περισσότερο από τον στόχο της πέμπτης θέσης.

Οι Περιστεριώτες από την πλευρά τους, ταξίδεψαν στην Τρίπολη με την καλή ψυχολογία από την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):  Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Ζααντί, Μανιάς, Δουβίκας

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα, Νάτσος, Ντιγκινί, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κυριακίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code