ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Έχει την ψυχολογία αλλά δεν πρέπει να καίγεται για πρόκριση...

Μία ΑΕΚ που βγάζει μάτια έχει φτιάξει φέτος ο Μανόλο Χιμένεθ και το ρόστερ του.
Μία Ένωση, η οποία δεν το έχει σε τίποτα να γυρίσει ένα ματς στο οποίο θα βρίσκεται πίσω ακόμη και ... με δύο γκολ διαφορά ! Ωστόσο σήμερα κάτι τέτοιο δεν θέλει να συμβεί , διότι μιλάμε για Κύπελλο .

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον Ολυμπιακό , του οποίου πήρε τον αέρα με το εκπληκτικό 1-2 μέσα στο Γ.Καραϊσκάκης για τις ανάγκες του πρωταθλήματος.Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στο Κύπελλο , όπου και πάλι στην έδρα των ερυθρολεύκων πήραν το.. επικίνδυνο 0-0. Ένα γκολ για τους Πειραιώτες θα συμάνει το κουδούνι του κινδύνου, καθώς δίνει ένα παραπάνω πλεονέκτημα .

Η ΑΕΚ έχει την ψυχολογία που χρειάζεται προκειμένου να κερδίσει το ματς και να οδηγηθεί στους ημιτελικούς, ωστόσο θα πρέπει να αντιληφθούν πως το να φθάσει στην κατάκτηση του τροπαίου δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να θέσουν ως στόχο το πρωτάθλημα και την Ευρώπη όσο αυτή... πάει . Από την μία είναι πολύ κοντά στο τρόπαιο , μετά και από την δεδομένη τιμωρία που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό ενώ από την άλλη έχει κληρωθεί με μία ομάδα στα μέτρα της. Την Ντιναμό Κιέβου , όπου μία πρόκριση απέναντι στους Ουκρανούς θα σημαίνει μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος .Στον θεσμό του Κυπέλλου δεν έχει να αποδείξει κάτι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.Κατάφερε πριν δύο χρόνια να πάρει το τρόπαιο απέναντι στους σημερινούς της αντίπαλους αλλά και πέρσι κατάφερε να βρεθεί στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να γευτεί το δεύτερο σερί τρόπαιο στον θεσμό. Προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι άλλες και αν και εφόσον σήμερα δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πάντα δύσκολο εμπόδιο του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να την ανησυχήσει .

Στα της ενδεκάδας , περιμένουμε κάτω από τα δοκάρια τον Τσιτώντα , ενώ στην άμυνα Γκάλο , Λόπεζ,Τσιγκρίνσκι,Λαμπρόπουλο.Στην μεσαία γραμμή θα δούμε Σιμόες με Γαλανόπουλο, ενώ ως εξτρέμ θα δούμε από αριστερά τον Μπακασέτα και δεξιά τον Χριστοδουλόπουλο.Ως δεύτερος επιθετικός ο Μασούντ ενώ κορυφή της επίθεσης θα δούμε τον Αραούχο.Όλα αυτά σε ένα καθαρό 4-2-3-1 σύστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code