ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι δίχως αύριο στο Φάληρο


Έφτασε λοιπόν η μέρα της δεύτερης από τις συνολικά τρεις κοντινές αναμετρήσεις Ολυμπιακού - ΑΕΚ. Πρόκειται για το ματς
πρωταθλήματος ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου, και οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει θα επηρεάσει αναμφίβολα σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από τη στιγμή ειδικά που ο έτερος διεκδικητής, ο ΠΑΟΚ, παίζει νωρίτερα και με νίκη του μπορεί να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα των δύο άλλων.

Σε ένα ντέρμπι βέβαια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τα λόγια περισσεύουν, αφού δεδομένα υπάρχει το πάθος, η ένταση κι η αστείρευτη θέληση για τη νίκη και στις δυο πλευρές. Η ιδιαιτερότητα του φετινού ωστόσο είναι πως έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια (τελευταία φορά τη σεζόν 2007-2008) η ΑΕΚ βρίσκεται στο παιχνίδι του τίτλου σε ένα τόσο προχωρημένο σημείο της σεζόν. Ενώ και για τον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου συνηθισμένο να μην έχει "κλειδώσει" την κατάκτηση του πρωταθλήματος το μήνα Φλεβάρη.

Γι'αυτό σήμερα (19:30, Novasports 1HD) στο Στάδιο Καραϊσκάκης θα παιχτεί ένα ματς που για πολλούς θα κρίνει τον πρωταθλητή! Ακόμα κι αν είναι νωρίς ακόμα κι ακολουθεί σχεδόν ένας ολόκληρος γύρος αγώνων, το σημερινό παιχνίδι εκτός από το γόητρο της νίκης, για τους φιλάθλους των δυο ομάδων θα δείξει ποιος θέλει πιο πολύ το πρωτάθλημα και ποιος μπορεί να αντέξει στην πίεση.

Στα αγωνιστικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δυο Ισπανοί προπονητές έχουν κλειστά τα "χαρτιά" τους ενόψει του αγώνα, θέλοντας ενδεχομένως να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο ή να τον εμποδίσουν να διαβάσει το σύστημα που θα παρατάξουν τις ομάδες τους ή τα πρόσωπα. Για τον Ολυμπιακό μπορούν να γίνουν πιο ασφαλείς προβλέψεις, μιας και περιμένουμε το καθιερωμένο 4-2-3-1 και τους Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρη, Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνη, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Δύο είναι δηλαδή οι αλλαγές που περιμένουμε από τον Όσκαρ Γκαρσία σε σχέση με το ματς Κυπέλλου, αυτή του Σεμπά με τον Μιραλάς και του Τζούρτζεβιτς με τον Ανσαριφάρντ.

Η δε ΑΕΚ, με το Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της μας συνηθίζει στις εκπλήξεις ενίοτε, τόσο στον επιλεγόμενο σχηματισμό όσο και στα πρόσωπα. Μια πιθανή ενδεκάδα για την Ένωση θα παραταχθεί με το ευέλικτο 3-5-2 (που το βλέπουμε να αλλάζει στη ροή του αγώνα σε 4-2-3-1) και θα απαρτίζεται από τους Τσιντώτα, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Γκάλο, Λόπες, Κονέ, Σιμόες, Μασούντ, Λιβάια και Αραούχο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code