Όσκαρ Γκαρσία: "Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό όλοι βγαίνουμε χαμένοι" - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Όσκαρ Γκαρσία: "Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό όλοι βγαίνουμε χαμένοι"


Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωταγωνιστής των Κυριακάτικων συμβάντων και προπονητής του
Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, εξέφρασε δημόσια την άποψη του για όλα όσα έγιναν. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως όλες οι πλευρές βγαίνουν χαμένες από το επεισόδιο που στιγμάτισε το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ενώ ευχήθηκε να μπορέσει γρήγορα να επικεντρωθεί και πάλι στο ποδόσφαιρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ:

"Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here