Ατρόμητος: Δίπλα στα παιδιά - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Ατρόμητος: Δίπλα στα παιδιά


Επίσκεψη στο 36ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου που βρέθηκαν κοντά στα μικρά παιδιά.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:


Με μια ιδιαίτερα όμορφη υποδοχή οι μαθητές του 36ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου καλωσόρισαν την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σχολείο τους μοιράζοντας δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Οι μαθητές μίλησαν για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Ρισβάνη και Ανδρέα Γιαννιώτη, οι οποίοι απάντησαν στις ποδοσφαιρικές τους απορίες και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα για τα μικρά παιδιά.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια για το Δευτεριάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ ευχόμενοι να τους δουν όλους στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα επτά σχολεία της πόλης με την ευχή να υποστηρίξουν τον Ατρόμητο όλο και περισσότερα παιδιά στις εντός έδρας αναμετρήσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here