ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιέβγκεν Μουζίκα:«Τυχερή η Ντιναμό,ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος της football.ua μίλησε στο Sportsnewsgreece και τον Παναγιώτη Καρπαθάκη, δίνοντας τις απαντήσεις του για το πώς είδε τις δύο αυτές αναμετρήσεις αλλά και πού κρίθηκε η πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου.
Δεν παρέλειψε να ευχηθεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα η ΑΕΚ, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την απόδοση και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

για το πού κρίθηκε η πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου: Πιστεύω το δεύτερο ματς ήταν το κλειδί.Τίποτα δεν είχε κλείσει από την πρώτη αναμέτρηση.

για το εάν η Ντιναμό Κιέβου ήταν καλύτερη ή τυχερή : Ναι ήταν τυχερή.Η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει και τους δύο αγώνες.Είναι πραγματικά πολύ καλό που ο Σοντζαέι Μασούντ αστόχησε από τόσα λίγα μέτρα.

για το εάν περίμεναν οι φίλοι της ουκρανικής ομάδας πως η ΑΕΚ ήταν τόσο δυνατή ομάδα :Δεν πιστεύω πως η ομάδα της ΑΕΚ είναι τόσο δυνατή , απλά η Ντιναμό είναι αδύναμη.

για τους στόχους της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Europa League : Η Ντιναμό θέλει να ξαναπάρει τον τίτλο του πρωταθλητή,είναι μόλις 3 πόντους πίσω από την Σακτάρ. Υποθέτω πως θα είναι μία ωραία έκπληξη εάν το καταφέρει.Το να κερδίσει το κύπελλο είναι εξίσου ένας στόχος, δεν έχει να κάνει μόνο με την νίκη αλλά και το να είναι καλύτερη από την Σακτάρ.Το Europa League είναι ενδιαφέρουσα διοργάνωση,ωστόσο η Ντιναμό δεν έχει ελπίδες να το κερδίσει.

για το εάν μπορεί να προβλέψει ποιος θα πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα : Ελπίζω πως θα είναι η ΑΕΚ.

για το ποιον παίκτη της ΑΕΚ ξεχώρισε : Ο Λάζαρος ήταν ο καλύτερος με διαφορά.

για τον Γκονζάλεζ : Αγοράστηκε από την Βασιλεία μερικά χρόνια πριν.Είναι ταλαντούχος παίκτης αλλά αποδίδει πάντα λιγότερο από όσο μπορεί.Πιστεύω πως μπορεί να παίξει καλύτερα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code