ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει φόβος και πάει για το καλύτερο

Έφθασε η στιγμή των «32» που τόσο πολύ ήθελε η ομάδα αλλά και οι οπαδοί της. Σήμερα το βράδυ (22:05) θα υποδεχτεί την Ντιναμό Κιέβου που ταξίδεψε από την Ουκρανία.
Ένα ματς που κρύβει ομολογουμένως παγίδες από την άλλη όμως δεν αποτελεί κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο για τους κιτρινόμαυρους.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ένα συν στην όλη κατάσταση , έχουν παιχνίδια στα πόδια τους , εν αντιθέσει με αυτούς της Ντιναμό Κιέβου, οι οποίοι προέρχονται από ένα διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος τους.Από την μία η Ένωση θα έχει ρυθμό αλλά από την άλλη έχει μεγαλύτερη κούραση από τους Ουκρανούς. Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι να εκμεταλευτεί το όποιο θετικό έχει και να φθάσει στην νίκη ή τουλάχιστον σ' ένα αποτέλεσμα που θα την βολεύει ενόψει της ρεβάνς στο Κίεβο.

Η Ντιναμό Κιέβου περιμένουμε να αμυνθεί στον αποψινό αγώνα , με δεδομένη την έλλειψη ρυθμού αλλά και τα όσα έχουν δηλώσει περί άμυνας τα πρώτα 20 ' . Από την άλλη ο Δικέφαλος εάν και εφόσον παίξει με σχηματισμό 3 αμυντικών τότε θα πρέπει να περιμένουμε μία ασφυκτική πίεση 90 λεπτών στους αντιπάλους. 

Στα της ενδεκάδας, αναμένεται να δούμε Τσιτώντα κάτω από τα δοκάρια,Τσιγκρίνσκι,Βράνιες και Μπακάκη στην τριάδα της άμυνας.Στην μεσαία γραμμή ο Σιμόες με παρτενέρ τον Γαλανόπουλο,από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα ως φουλ μπακ θα είναι ο Μπακασέτας και Γκάλο . Σε ρόλο δεκαριού ο Λιβάγια ενώ δεύτερος επιθετικός ο Χριστοδουλόπουλος , με τον Αραούχο στην αιχμή του δόρατος .  Όλα αυτά σε σχηματισμό 3-5-2 και αναλόγως με το πώς θα αντιδράσουν οι Ουκρανοί ενδεχομένως να γυρίσει σε 4-2-2-2.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, περιμένουμε να δούμε Μπόικο στα γκολποστ αν και είναι ακόμα δύσκολο να προβλεφθεί η θέση 1.Στην άμυνα Σαμπάνοφ και Καντάρ στην θέση των σέντερ μπακ, ενώ αριστερά θα είναι ο Πίβαριτς και δεξιά ο Κεντζιόρα.Στον άξονα θα βρεθεί ο Σέπελεφ, Γκαρμάς και Σαπαρένκο. Δεξί εξτρέμ ο Τσιγκανόφ και αριστερά ο Γκονζάλες.Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε Μποκανί αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο του Μοράες. Όλα αυτά σε σχηματισμό καθαρά 4-3-3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code