ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Παλεύει με όλους το ίδιο!


Στην πολιτισμένη Ευρώπη όταν μια ομάδα αγωνίζεται στα ίσια σε όλα τα παιχνίδια θεωρείται δεδομένο. Στην ελληνική πραγματικότητα όμως είναι δακτυλοδεικτούμενο και τελικά... κατακριτέο.

Ο Αστέρας "τόλμησε" να κοντράρει μέχρι τέλους τους αγώνες με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ όπως κάνει πάντα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Το γεγονός αυτό φάνηκε περίεργο στον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ, που διαμαρτυρήθηκε στον Σάββα Παντελίδη γιατί πήγε να κόψει βαθμούς από την ομάδα του.

Ο προπονητής των Αρκάδων σε δήλωση του δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν:

"Ο Αστέρας είναι ομάδα με παντελόνια και δεν κοιτάζει κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό του. Παίζει και θα παίζει πάντα για την ιστορία του, τον κόσμο του και για κανέναν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό ή οποιοδήποτε άλλο".

Ένα νοσηρό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από παράγοντες και μίντια έχει μπολιάσει με καχυποψία τον κόσμο και αυτό επιτέλους πρέπει να αλλάξει.

Ο Αστέρας, εξάλλου, είναι ομάδα που έχει αποδείξει κατά καιρούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι παίζει για το... δικό του τομάρι. Επί παραδείγματι φέτος νίκησε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, έκοψε βαθμούς στον Ολυμπιακό εντός και εκτός έδρας και μόνο από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ηττήθηκε μακριά από το σπίτι του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να αποδείξει το... αυτονόητο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code