ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φάκελος All Star Game 2018


All Star Game για όλα τα γούστα ήταν αυτό που έγινε στην Πάτρα.
Ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο Δημήτρης Τόφαλος απόλαυσε ένα υπερθέαμα αυτές τις δυο μέρες. Χθες έγινε ο αγώνας καλαθοσφαιριστών σε αμαξίδιο, καθώς επίσης και αυτός μεταξύ παλαίμαχων και νέων. Στους διαγωνισμούς τριπόντων νέων κέρδισε ο Κόνιαρης, ενώ σε αυτόν των νέων νικητής αναδείχθηκε ο Τσαλμπούρης.

Στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ''άνοιξαν'' με συναυλία οι Otherview, ο Αντώνης Κόνιαρης με φόρα από χθες κέρδισε και τον διαγωνισμό τριπόντων των ανδρών σημειώνοντας ρεκόρ 19 πόντων, νικώντας τον Σακελλαρίου στον μεταξύ του τελικό (πέτυχε 14 πόντους ο αρχηγός του Πανιωνίου).

Στα καρφώματα ο  Στέφαν Μούντι ήταν... υπερηχητικός και με κάρφωμα πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο (!), δεν μπορούσε να μην δεν πάρει την πρώτη θέση υπερκερνώντας τους Κάρσον, Γουίγκινς και Έλις που επίσης συμμετείχαν στον διαγωνισμό (μόλις 1,78 ο γκαρντ του Ρεθύμνου!).

Στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία οι World Stars επιβλήθηκαν των Greek Stars με 144-137. Ένα ματς το οποίο προσέφερε άφθονο θέαμα, πολλά τρίποντα (και μάλιστα από πολύ μακριά), εξαιρετικά καρφώματα και άλει ουπ, με τους ξένους να είναι λίγο πιο... σοβαροί και να παίρνουν το άτυπο ροζ φύλλο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις διακοπές και στα τάιμ άουτ, υπήρχε η ακροβατική ομάδα Dunking Devils από την Σλοβενία χαρίζοντας στο κοινό μοναδικά καρφώματα με τραμπολίνο. Επίσης, θεαματικές ήταν και οι cheerleaders της Ζαλγκίρις, οι οποίες ήταν προσκεκλημένες στην ελληνική γιορτή του μπάσκετ.

Ο κόσμος έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι επιθυμεί διοργανώσεις όπως το All Star Game (είχε να γίνει από το 2014) και ελπίζουμε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει κάθε χρόνοστο ''μενού'' του μπασκετόφιλου. Ραντεβού το 2019 τώρα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code