ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρέμεινε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ,ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 3-0

Με εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση ο ΠΑΟΚ
,νίκησε την Λάρισα και παρέμεινε στην κορυφή αφήνοντας στο -2 την ΑΕΚ και στο -9 μετά την νέα τιμωρία τον Ολυμπιακό.Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά το ματς μόλις στο 8' ο Βιεϊρίνια επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον Μπόζοβιτς σε δύσκολη απόκρουση. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε κυρίως από την αριστερή πλευρά, με τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ να είναι  απειλητικοί.Στο 40ο λεπτό ο Βαρέλα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα διπλασιάζει τα τέρματα για τον Δικέφαλο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.Ο Πέλκας έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Πρίγιοβιτς με καταπληκτική ασίστ (2η στο ματς και 6η στο πρωτάθλημα) και ο Σέρβος "εκτέλεσε" με φοβερό πλασέ στα δίχτυα στο 48΄, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και πιάνοντας τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 13 γκολ στο πρωτάθλημα.Στο 86' ένα σουτ του Μλαντένοβιτς πέρασε πάνω από την εστία του Πασχαλάκη, στην τελευταία καλή φάση της ΑΕΛ στο ματς. Στη συνέχεια και μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι, με το 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ να παραμένει.
ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73' Αζεβέντο), Μαουρίσιο, Σάχοβ, Πέλκας (78' Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (62' Μακ), Πρίγιοβιτς.


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς (46' Μλαντένοβιτς), Γκόικοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (82' Χούμπτσεφ), Μασούρας, Ναζλίδης (66' Περόνε).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Ραζβάν Λουτσέσκου: "Είμαστε ικανοποιημένοι για σήμερα, για τη νίκη. Δεν βάλαμε άλλα γκολ, αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Παλέψαμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους".


Ηλίας Φυντάνης: "Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε παίξει με όλες τις επτά πρώτες ομάδες. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Είχαμε κόπωση, ενώ η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δική μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code