ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον έστειλε στα... τάρταρα! Παναιτωλικός-Πλατανιάς 3-0


Νίκη παραμονής για τους <<κυανοκίτρινους>>, έσφιξε ασφυκτικά ο κλοιός για τους <<ερυθρόλευκους>>.

Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Δημοτικό Αγρινίου τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι Αγρινιώτες ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι Κρητικοί έπαιζαν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για την παραμονή.

Ο Παναιτωλικός πήρε ψυχολογία με το γρήγορο γκολ που πέτυχε και κατέκτησε σχετικά εύκολα το "τρίποντο" που τον ανέβασε ενδέκατο στους 23 βαθμούς. Αντίθετα, ο Πλατανιάς δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης και παρέμεινε ουραγός με 10 βαθμούς.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Παναιτωλικό με το "καλημέρα" της αναμέτρησης. Ο Ρόσα από πλάγια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ για το 1-0 στο 7ο λεπτό. Λίγο αργότερα στο 15', ο ίδιος παίκτης έχασε τρομερή ευκαιρία, σουτάροντας άστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής. Η απίστευτη χαμένη στιγμή για τον βελτιωμένο Πλατανιά ήρθε στο μισάωρο του αγώνα. Μετά από προβολή του Τσοκάνη και απόκρουση του Κυριακίδη, η μπάλα έφτασε στον Δημούτσο που σούταρε εξ' επαφής αλλά ο αριστερός αμυντικός πραγματοποίησε νέο σωτήριο τάκλιν.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι πήγαν να τελειώσουν το παιχνίδι με σημαντική φάση στο 51'. Ο Γουίλιαν πέρασε πέντε παίκτες αλλά ούτε εκείνος, ούτε ο Κλέσιο νίκησαν τον Κλάγιτς. Στην επόμενη καλή τους στιγμή τα <<καναρίνια>> έκαναν το 2-0. Ο Μαρινάκης έβγαλε την σέντρα και ο Τσοκάνης πέτυχε το γκολ με κεφαλιά στο 57'. Όσο ο χρόνος περνούσε, ο Παναιτωλικός ήταν αύτος που έφτανε κοντά στο τρίτο γκολ, με τον Πλατανιά να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ρόσα με καταπληκτικό τελείωμα του, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να αναπαύεται στο τέρμα του Κλάγιτς στο 87'.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες (Χαντάκιας 70'), Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (Μάζουρεκ 58'), Ντίας, Γουίλιαν (Βασιλούδης 82')

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλάγιτς, Πλιάτσικας (Πετρόπουλος 46'), Ντικαμονά (Στάμου 88'), Καρυπίδη, Κοροβέσης (Κασάλιτσα 68'), Αγγελόπουλος, Μάλσα, Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος, Ουντότζι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code