ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισοπαλία σαν... ήττα! Ατρόμητος-Ολυμπιακός 2-2


Οι «κυανόλευκοι» με καταπληκτική εμφάνιση μείωσαν τις ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για πρωτάθλημα.


Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι Περιστεριώτες στο πρώτο μέρος ήταν συνολικά πιο επικίνδυνοι αλλά ατύχησαν, αφού δέχθηκαν σχεδόν άμεσα την ισοφάριση των Πειραιωτών.

Στο δεύτερο μέρος οι  καταιγιστικοί γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα και το έχασαν ξανά στο τελευταίο λεπτό.

Η ισοπαλία αυτή έστειλε τον Ατρόμητο στους 39 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός (43) έμεινε στο -4 από την ΑΕΚ (47) και στο -3 από τον ΠΑΟΚ (46) που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Α'ΉΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με δοκάρι στην καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη που χτύπησε το οριζόντιο του Προτό στο έβδομο λεπτό. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Βασιλακάκη στο 19'. Ο Ουάρντα έκανε την σέντρα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό για το 1-0. Η ομάδα του Περιστερίου απείλησε εκ νέου με το αδύναμο πλασέ του Ντάουντα που έπιασε ο γκολκίπερ. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στην πρώτη του ευκαιρία με τον Μάριν στο 28'. Ο Γερμανός ακραίος χαφ παρέλαβε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή με το σουτ του Ανσαριφάρντ από καλή θέση να περνάει ελάχιστα άουτ στο 62'. Ο Ατρόμητος δεν έκατσε πολύ με σταυρωμένα τα χέρια και αφού έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα με την κεφαλιά του Καρασαλίδη στο 65', κατάφερε να προηγηθεί για δεύτερη φορά. Ο Ουάρντα πέρασε στον Ντιγκινί που με φαλτσαριστό πλασέ νίκησε τον Προτό για το 2-1 στο 66'. Η επόμενη τεράστια ανεκμετάλλευτη ευκαιρία των γηπεδούχων συνέβη στο 71'. Ο Ντάουντα σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον τερματοφύλακα και ο Ντιγκινί που πήρε το ριμπάουντ ήταν άστοχος. Ένα καλό σουτ ακόμα είχε η ομάδα του Πειραιά από τον Πάρντο που έδιωξε ο Γιαννιώτης στο 87'. Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Χατζισαφί πήρε την μπάλα μετά από κακή εκτέλεση πέναλτι του Τζούρτζεβιτς και αποκατέστησε την ισορροπία στον αγώνα.


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης(Ούμπιντες 89'), Ντιγκινί, Ουάρντα (Στρούγγης 90+2'), Ντάουντα (Κωτσόπουλος 85')

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Χατζισαφί, Ζιλέ, Ταχτσίδης (Τζούρτζεβιτς 60'), Μάριν, Μιραλάς (Οφόε 39'), Φορτούνης (Πάρντο 24'), Ανσαριφάρντ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code