ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον πάτησε ξανά η ΑΕΚ! 2-1 τον Ολυμπιακό


Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε μέσα σε 3 μέρες να νικήσει για δεύτερη φορά τους «ερυθρόλευκους» - Σκόρερ οι Λάζαρος, Αραούχο και Ταχτσίδης.

Α΄ ημίχρονο:
Χωρίς κάποια κλασσική ευκαιρία κύλισε το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Η πρώτη σοβαρή επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή έγινε από τον Ολυμπιακό στο 17ο λεπτό, με τον Ελαμπντελαουί να σεντράρει από τα δεξιά, τον Βράνιες να διώχνει ασταθώς και τον Ανσαριφάρντ με γυριστό σουτ να μην μπορεί να νικήσει τον Μπάρκα. Στο 28΄ ο Λόπεζ έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνει την θέση του. Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της ουσιαστική ευκαιρία στο 41΄, αφού μετά από οργανωμένη επίθεση από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Γκάλο, αυτός έκανε την σέντρα, με τον Μασούντ να την βρίσκει στον αέρα και να την στέλνει πάνω από τα δοκάρια του Προτό.

Β΄ ημίχρονο:
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο ρυθμός πεσμένος όπως και στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σπάσουν την άμυνα του αντιπάλου. Η ΑΕΚ κατάφερε να την σπάσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 57ο λεπτό με τον Μπακάκη να κάνει εξαιρετική σέντρα με το αριστερό και τον Χριστοδουλόπουλο να στέλνει την μπάλα με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα του Προτό. Στο 64΄ λίγο έλειψε η Ένωση να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Κονέ και τον Μασούντ. Στην πρώτη φάση ο Γκάλο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Κονέ να πιάνει την κεφαλιά και τον Βέλγο τερματοφύλακα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ! Στην εξέλιξη της φάσης ο Γκάλο έκανε και πάλι την σέντρα, ο Μασούντ βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ! Στο 83΄ ήρθε η απάντηση από τον Ολυμπιακό με τον Φορτούνη να εκτελεί το κόρνερ, ο Ταχτσίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και μείωσε σε 2-1! Στα τελευταία λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν ήταν ικανές για τους οδηγήσουν στην ισοφάριση και το παιχνίδι έλειψε με τελικό σκορ το 2-1.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Λόπες, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Κονέ, Γκάλο, Μπακασέτας, Μασούντ, Λιβάγια.

Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ταχτσίδης, Ρομαό, Φορτούνης, Μιραλάς, Μάριν, Ανσαριφάρντ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code