ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέρασε με πάρτι! Λαμία-Πανιώνιος 1-4


Κανένα πρόβλημα για τους Νεοσμυρνιώτες που όχι απλά κατάφεραν να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) αλλά με τα 2 γρήγορα γκολ που πέτυχαν, σφράγισαν μια άνετη πρόκριση. Οι Λαμιώτες έκαναν το (1-2) αλλά δε μπόρεσαν να πετύχουν το θαύμα.

Ο Ντουρμισάι δεν πανηγύρισε όταν σκόραρε, σεβόμενος το πέρασμα του από την Λαμία. Ο σκόρερ του πρώτου αγώνα ο Μασούρας, ήταν ο άνθρωπος που σημείωσε γκολ και απόψε, βάζοντας τέλος στα όνειρα των <<κυανόλευκων>>.

Η Λαμία υποδέχτηκε στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας τον Πανιώνιο με στόχο την είσοδο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού ο Πανιώνιος με τα γκολ των Ντουρμισάι, Μασούρα και Λάμπρου έκλεισε από νωρίς θέση για τους "4" του θεσμού. Προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει η Λαμία αλλά ήταν αδύνατον να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λαμία ήταν αυτή που έδειξε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος ανέβηκε στο γήπεδο και βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο 17'. Ο Βλάχος σέρβιρε στον Ντουρμισάι στην περιοχή, εκείνος έκανε το κοντρόλ και <<εκτέλεσε>> τον Μελίσσα για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την πρόκριση στο 31'. Ο γκολκίπερ της Λαμίας τα έκανε θάλασσα στην απομάκρυνση της μπάλας και ο επερχόμενος Μασούρας πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δώσουν ένα ενδιαφέρον στον αγώνα, μειώνοντας σε 1-2. Ο Βάντερσον πέτυχε όμορφο γκολ από την γωνία της περιοχής, με το ευθύβολο σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Κότνικ στο 40'. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι νεοφώτιστοι έχασαν σπάνια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Αναστασιάδη να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη στιγμή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους να διευρύνει περισσότερο το προβάδισμα του στο 49'. Ο Ντουρμισάι βγήκε απέναντι από τον Μελίσσα αλλά τον μπέρδεψε το τάκλιν του Πριντέτα και δεν τελείωσε την φάση. Το επόμενο γκολ των <<κυανέρυθρων>> ήρθε στο 55'. Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ για τον Ντουρμισάι που αυτή τη φορά με το κεφάλι έκανε το 1-3. Όλα φυσικά είχαν κριθεί μετά από αυτή την εξέλιξη και οι <<κυανέρυθροι>> αποφάσισαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, χωρίς πάντως να κινδυνέψουν ιδιαίτερα από την μαχητική Λαμία. Οι "χλιαρές" απόπειρες των γηπεδούχων δεν απέφεραν καρπούς και στο 90+3' ο Πανιώνιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Λάμπρου έκανε ωραία προσποίηση και με σκάψιμο πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα γράφοντας το 1-4 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Mελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (Αναστασόπουλος 36'), Μπλάζιτς, Πριντέτα (Κουτρουμάνος 56'), Πίτι, Τσούκαλος (Καραγιάννης 46'), Βάντερσον

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (Λάμπρου 74'), Σαββίδης, Μασούρας (Παπαγεωργίου 58'), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (Νίλσεν 65')

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code