ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Σκόνταψε" στο σπίτι του, Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 1-1


Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες στην πέμπτη θέση με 28 βαθμούς.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά και απείλησε με κεφαλιά του Ιγκλέσιας που μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς στο 6'. Η ομάδα της Ξάνθης είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 10' με το σουτ του Ντουρίτσκοβιτς να βρίσκει στα σώματα. Ο ίδιος παίκτης επιχείρησε με δυνατή εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Αθανασιάδη, ο οποίος έσωσε τον κίνδυνο στο 27'. Στα επόμενα λεπτά το ματς πήρε <<φωτιά>>. Αρχικά, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Τσιλιανίδη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του Ζίβκοβιτς, από την κεφαλιά του Ιγκλέσιας και να βάζει μπροστά τον Αστέρα με 1-0 στο 29'. Η απάντηση των Ακριτών ήρθε ένα λεπτό αργότερα, καθώς μετά από σέντρα "μοιρογνωμόνιο" του Σιλά, ο Κάστρο νίκησε στον αέρα τον Σελίν και ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1. Ο Μουνάφο δοκίμασε από μακριά ένα σουτ που έπιασε εύκολα ο γκολκίπερ της Ξάνθης στο 38', με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να έχουν καλές στιγμές στα σουτ των Ιγκλέσιας και Ισνάλντο που έβγαλε ο Ζίβκοβιτς στο 55ο και 60ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης είχε την απάντηση και στο 64' όταν με την βοήθεια και του Λισγάρα απέκρουσε το σουτ του Μανιά από το ύψος του πέναλτι. Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο γκολ της ανατροπής αλλά ο Πασαλίδης πρόλαβε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μπρίτο, μετά από κακή έξοδο του Αθανασιάδη στο 70'. Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους <<κιτρινομπλέ>>. Ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι από τον Ζίβκοβιτς αλλά δε μπόρεσε να τον νικήσει, χάνοντας ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 75ο λεπτό του αγώνα. Οι Ξανθιώτες είχαν ένα καλό σουτ με τον Καμαρά εντός περιοχής που έδιωξε σωτήρια ο Αθανασιάδης στο 83'. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Ισνάλδο έπιασε εξαιρετική κεφαλιά με τον πορτιέρο της Ξάνθης όμως να του λέει <<όχι>>. Το 1-1 αποδείχθηκε και το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι στην 5η θέση και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με έναν σημαντικό βαθμό από την Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (Μαντιντά 90'), Κυριακόπουλος (Καλτσάς 46'), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (Ισνάλδο 46'), Τόνσο, Μανιάς

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κίκε (Γέντρισεκ 73'), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά (Κασάδο 57'), Σβάρνας, Καμαρά, Φασίδης (Μπρίτο 61'), Κάστρο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code