ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψύχραιμη σαν... πρωταθλήτρια, ΑΕΚ - Αστέρας 1-0

Τα κατάφερε η Ένωση τελικά να κερδίσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Αστέρα Τρίπολης δείχνοντας την ψυχραιμία που χρειαζόταν.
Στα θετικά η επιστροφή του Καλτσά στην αρχική ενδεκάδα των Αρκάδων και η εμφάνιση του Χουλτ στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ . Στις άσχημες στιγμές η αναγκαστική αλλαγή του Κονέ.

Α' Ημίχρονο

Κυρίως ... μονόλογο από πλευράς ΑΕΚ είχαμε στο πρώτο μέρος.Η πρώτη φάση ήρθε μόλις στα 45 δευτερόλεπτα με τον Μπακάκη να σεντράρει και τον Αραούχο σε κεφαλιά εξ επαφής να την στέλνει λίγο πιο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αστέρα Τρίπολης.Επόμενη καλή στιγμή ήρθε και πάλι με τον Αργεντινό να χάνει μία απίστευτη φάση , η οποία θα μείνει στην ιστορία. Ουσιαστικά καταφέρνει να διώξει την μπάλα και όχι να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 13' ο Μασούντ βγάζει σέντρα, αυτή παίρνει περίεργη τροχιά και αναγκάζει τον Αθανασιάδη να βγει από τα καρέ του και να προσπαθήσει να διώξει ανεπιτυχώς την μπάλα , αυτό ουσιαστικά δυσκόλεψε τον Αραούχο να πετύχει το γκολ που ήθελε , με το να κάνει μία προβολή και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, την στιγμή όπου αν άφηνε την μπάλα αυτή θα κατέληγε στα δίχτυα. Στο 26' άλλη μία φάση για τους κιτρινόμαυρους, με τον τον Αραούχο να σουτάρει από μακριά αλλά τον Αθανασιάδη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.Στο 35' σειρά του Γαλανόπουλου να σουτάρει μετά από ένα ωραίο κατέβασμα της μπάλας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.Από το 36' και μετά βλέπουμε τους Αρκάδες να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνονται πιο απειλητικοί . Αποτέλεσμα της πίεσης η πρώτη τους φάση στο 36' με τον Ιγκλέσιας να σουτάρει από μακρινή απόσταση με την μπάλα να μπλοκάρετε πολύ εύκολα από τον Τσιντώτα.Τελευταία και πολύ καλή φάση αυτή του Γκάλο , ο οποίος στο 43' σουτάρει με ωραίο αριστερό πλασέ με τον πορτιέρο του Αστέρα να διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Β' Ημίχρονο

Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στην εικόνα του ματς από ότι είχαμε μέχρι να λήξει το πρώτο 45λεπτο.Οι γηπεδούχοι πιέζουν και τον Αστέρα Τρίπολης να περιμένει την... φάση προκειμένου να βγει μπροστά με δύο τρεις πάσες.Στο 51' ο Λιβάγια μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει όμως ο Αθανασιάδης διώχνει σε κόρνερ. Στο 57' η απάντηση του Αστέρα με τον Τόνσο να πλασσάρει γυρνώντας με πλάτη μετά από κόρνερ, η μπάλα για λίγο άουτ.Πέναλτι για την ΑΕΚ στο 60' μετά από χέρι του Σελίν. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος και σκόραρε στο 61'.Στο 66' ο Μανιάς δεν καταφέρνει να κερδίσει τον Τσιτώντα και να ισοφαρίσει σε προβολή που κάνει σε τετ-α-τετ.Στο 81' απίστευτη διπλή φάση για την Ένωση, με τον Αραούχο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με συρτό σουτ και στην συνέχεια επανέρχεται αυτή στον ίδιο, ο οποίος την στρώνει στον Γκάλο όπου θα πιάσει ένα καλό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα λέει και πάλι "όχι".Στο 84' ο Μανιάς πάλι απειλεί με τον Τσιτώντα να μην διώχνει σωστά και την άμυνα να κάνει την... "βρώμικη" δουλειά απομακρύνοντας.Στο 92' ο Λιβάγια βγάζει σε θέση γκολ τον Χριστοδουλόπουλο όμως αυτός καταφέρνει να χάσει την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά απόψε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώντας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46΄ Κονέ, 57΄λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Μοράν, Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46΄ Λιβάγια), Αραούχο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87΄ Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77΄ Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (55΄ Σελίν), Μανιάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code