ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κόλλησαν» στο 0-0 ΑΕΛ και Πανιώνιος





Η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA, για την 20η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Το «απόλυτο» 0 στο AEL FC ARENA.
 Με την ισοπαλία η ΑΕΛ έφτασε τους 22 βαθμούς και τον Πανιώνιο τους 28 βαθμούς.

Ντεμπούτο οι Νίλσεν και Ουάσινγκτον.
Επιθετική σήμερα  η ΑΕΛ, κακός ο Πανιώνιος


Ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ηλία Φυντάνη, με τον Πανιώνιο όμως να χάνει τις 2 κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μπανανά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά η Λάρισα, πίεσε τον Πανιώνιο, χώρις όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα, με τον Πανιώνιο στο τέλος να προσπαθεί να «κλέψει» το ματς, αλλά να μην τα καταφέρνει και τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους, στο 9' ο Μπραχίμι εκτέλεσε το κόρνερ, με τον  Μπανανά ανενόχλητος να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπόζοβιτς. Πρώτη αξιόλογη φάση για την ΑΕΛ στο 27' με τον Μασούρα να κερδίζει τις κόντρες, να μπαίνει στην περιοχή αλλά να τον προλαβαίνει ο Κότνικ τελευταία στιγμή.
Ο "Ιστορικός"  απείλησε και πάλι με τον Μπανανά,στο 41', ο Μπραχίμι εκτέλεσε το φάουλ, με τον πρώτο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της ΑΕΛ. Στο τέλος του ημιχρόνο, ο Γκόλιας σούταρε με το αριστερό εξώ από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
Δυνατά μπήκε η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει κοντά στο γκολ στο 53', μετά από υπέροχη συνεργασία Αγκάνοβιτς-Ναζλίδη-Κριζμάν και τον τελευταίο να χάνει την μεγάλη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 72' ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στο Γκόλια και περνάει κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Λάμπρου θα κάνει το σουτ από τα αριστερά, με τον Νίλσεν να μην καταφέρνει να βρει  την μπάλα και να την στείλει  στα δίχτυα, από πλεονεκτική θέση.Ακόμα μια φάση για τους γηπεδούχους, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το σουτ, έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.




ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός(61΄Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66' Λεοζίνιο), Κρίζμαν(71΄Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι(70' Ουάσινγκτον), Μασούρας(56'  Σπιριντόνοβιτς)Γεσίλ(62'  Νίλσεν) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code