ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Είστε έτοιμοι για... SURVIVOR 2;


Αύριο, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00 αναμένεται να ξεκινήσει στο ΣΚΑΙ η προβολή της δεύτερης σεζόν του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης  " SURVIROR 2 ".
Το ρεάλιτι που καθήλωσε πέρσι πάνω από 5 εκατομμύρια Έλληνες στου δέκτες τους επιστρέφει δυναμικά και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τους  " πρωταγωνιστές " του.
Όπως και πέρσι, παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.  ( Και γιατί όχι εξάλλου, μιας και ο παρουσιαστής υπήρξε ένας από τους παράγοντες της τεράστιας απήχησης του SURVIVOR 1).
Η ίδια συνταγή θα ακολουθηθεί και για τον χωρισμό των δύο ομάδων σε « Διάσημους» και «Μαχητές». Μέσα από το τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού ήρθαμε σε μια πρώτη επαφή με τους παίκτες που αποτελούν την κάθε ομάδα και το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι πρόκειται να δούμε πολύ σκληρές μονομαχίες.

Δείτε το τρέιλερ:



Πρόκειται για 24 παίκτες διαφορετικούς, εξαιρετικά ενδιαφέροντες και δυναμικούς. Ωστόσο, επειδή οι πληροφορίες μας για τις ταυτότητες των ετοιμοπόλεμων «Μαχητών» είναι περιορισμένες, θα προχωρήσουμε στην παρουσίαση των φετινών «Διασήμων», που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο...για να μείνουν!


Η "διάσημη" δωδεκάδα θα είναι η εξής:




 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΛΑΚΑ
( ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 400Μ. ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ)


Η Κατερίνα Δαλάκα γεννήθηκε στην Κατερίνη από γονείς γυμναστές. Αυτός είναι κι ο λόγος που ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με τον αθλητισμό ξεκινώντας όχι από το στίβο, όπου και διαπρέπει, αλλά από το tae kwon do κατακτώντας μεταξύ των πολλών και τη μαύρη ζώνη. Στο δημοτικό ξεκίνησε να ασχολείται και με το στίβο, ο οποίος τελικά την "κέρδισε". Κατέκτησε νωρίς διάφορες διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, στα 100μ.,200μ.,400μ. μετ' εμποδίων,σκυτάλη 4χ100,4χ400 και στο έπταθλο. Επίσης, σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Επιστήμης και Αθλητισμού, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η Κατερίνα είναι μία πολύ δυναμική αθλήτρια με μεγάλη πειθαρχία και προσήλωση στους στόχους της. Ακόμη φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον νικητή του περσινού Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος και την παρότρυνε να συμμετάσχει στο παιχνίδι χαρίζοντάς της σίγουρα πολύτιμες συμβουλές.Μένει να δούμε αν όλα της αυτά θα εφόδια θα τα χρησιμοποιήσει και για να "επιβιώσει"...

ΝΑΣΟΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΡΟΣ(ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΣ)


Ο 32χρονος Νάσος Παπαργυρόπουλος πέρα από γνωστός επιχειρηματίας έχει ασχοληθεί και με το θέατρο. Έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό Θέατρο και από το UCLA στο Λος Άντζελες κάνοντας και σεμινάρια κινηματογράφου και σκηνοθεσίας.
Είναι λάτρης του αθλητισμού. Από μικρός ασχολήθηκε με τη ξιφασκία, την υδατοσφαίριση και το κανό. Ασχολείται, επίσης, με το personal training και τη γιόγκα.
Μότο του είναι η φράση: "Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό". Είναι άνθρωπος που επιθυμεί στην ζωή πάντα να υπάρχει ισορροπία και έχει δηλώσει πως του αρέσουν οι εναλλαγές, γιατί τον ανανεώνουν. Σίγουρα,λοιπόν, με τα λεγόμενά του έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες για τον Άγιο Δομίνικο.

ΟΛΓΑ ΦΑΡΜΑΚΗ(FASHION BLOGGER)
    

Η Όλγα Φαρμάκη είναι πρώην μοντέλο,ηθοποιός,παρουσιάστρια και fashion blogger. Γεννημένη στο Αγρίνιο,η Όλγα μπορεί να έφτασε το 2006 στην τετράδα των υποψήφιων Playmate και να μην κέρδισε την πρώτη θέση, όμως δεσμεύτηκε πως τίποτα δεν θα την σταματήσει από το να σηκώσει το κύπελλο του Survivor. Με πάνω από 230 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, όπου και δραστηριοποιείται πλέον ως fashion blogger, η Όλγα οπωσδήποτε θα είναι από τις παίκτριες που δύσκολα θα "ξεφορτωθούν" οι αντίπαλοί της. Είναι από τις διαγωνιζόμενες που εκτός από την ομορφιά και το καλογυμνασμένο κορμί της, έχει εξασφαλισμένη και την υποστήριξη του κοινού!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ
(ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ)



Ο Γιάννης Τσίλης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1986 στα Ιωάννινα. Η αθλητική του καριέρα ξεκίνησε σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις το 2000, ενώ δύο χρόνια αργότερα (2002) έγινε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. Συνεργαζόμενος με διαφορετικούς συναθλητές του ο Γιάννης έχει κατορθώσει να τερματίσει στις πρώτες θέσεις ευρωπαϊκών αλλά και παγκόσμιων διοργανώσεων πολλές φορές. Υπήρξε μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Κωπηλασίας και της ελληνικής αποστολής στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), καθώς και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζενέιρο (2016), η οποία μας έκανε περήφανους καταλαμβάνοντας την 4η και 8η θέση αντίστοιχα. Ο Τσίλης ξεκίνησε από το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, έφτασε στην κορυφή του πλανήτη και πλέον είναι στον Άγιο Δομίνικο για να "τραβήξει κουπί" προκειμένου να επιβιώσει. Γιάννη εμείς δεν σε φοβόμαστε, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σου... οι αντίπαλοί σου όμως;


ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 
(ΗΘΟΠΟΙΟΣ)



Ο 45χρονος κωμικός ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, τον οποίο γνωρίσαμε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, θα είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των "Διασήμων". 

Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Και όσο κι αν φαίνεται παράξενο από τη δουλειά που επέλεξε να κάνει στην πορεία, υπήρξε ένα πολύ ντροπαλό παιδί.
Το όνειρό του, από τότε που ήταν αρχηγός στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, ήταν να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, να παίξει στην εθνική ομάδα και σε άλλες της α’ κατηγορίας και να διαγράψει μια σημαντική καριέρα στο άθλημα.
Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική. Το ταλέντο του να κάνει τους ανθρώπους να γελούν είναι έμφυτο, πράγμα που έχει αποδείξει από τη συμμετοχή του στις διάφορες παραστάσεις που έχει πρωταγωνιστήσει. Είναι γυμνασμένος κι αγαπά την περιπέτεια. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μυστικό του όπλο στις παραλίες του εξωτικού νησιού, αλλά ελπίζουμε να μην επιτρέψει στους αντίπαλούς του να γελάσουν μαζί του!

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ 
(ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ)



Η Ελένη Χατζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.Το "μικρόβιο" της μουσικής υπήρχε πάντοτε μέσα της λόγω του ρεμπέτη πατέρα της κι έτσι παράλληλα με τις σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας σπούδασε και τραγούδι. Έτσι, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να συνεργαστεί με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Η Ελένη είναι συνηθισμένη στις τηλεοπτικές κάμερες, καθώς ήταν το Fame Stoty 4 (2006), μου την έκανε γνωστή στο ελληνικό κοινό. Αποφασισμένη, λοιπόν, πως τα reality shows της "πάνε",οπλισμένη με το πείσμα και την αγάπη της για το fitness, προειδοποιεί τους αντιπάλους της πως... "Χειρότερη θα είναι η κάθε τους ημέρα"!




ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ)



Ο Γιάννης Δρυμωνάκος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1984. Πρωτοεμφανίστηκε το 1999 στις διεθνείς πισίνες και πήρε αργυρό μετάλλιο στα 200 μ. στο τουρνουά Ολυμπιακές Ημέρες της Δανίας. Το καλοκαίρι του 2001 πήρε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Μάλτα και το 2000, σε ηλικία μόλις 16 ετών πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Τα μετάλλιά του σε πανελλήνιο,ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο είναι πολλά και τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πισίνες αμέτρητα. Η πορεία του έχει αποδείξει πως οι δυσκολίες δεν τον σταματούν από το να λάμψει και το ίδιο του ευχόμαστε να ισχύσει και στο Survivor.


 ΞΕΝΙΑ - REC 
(ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ)



Η frontwoman του γνωστού συγκροτήματος REC, Ξένια, φροντίζει να κρατά το επώνυμό της κρυφό. Αυτό που δεν μπορεί να κρατήσει κρυφό, όμως, είναι το φωνητικό της ταλέντο και το καλλίγραμμο κορμί της. Είναι λάτρης της σκληρής γυμναστικής και της ισορροπημένης διατροφής. Στην ζωή της έχει μάθει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο κι αυτό δεσμεύτηκε να κάνει και τον Άγιο Δομίνικο. Καλή τύχη, Ξένια!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ 
(ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ TAE KNOW DO)



Χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το Μιχάλη Μουρούτσο; Γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1980 στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Ξεκίνησε να ασχολείται με το tae know do, το άθλημα που τον ανέβασε στην κορυφή, μόλις στην ηλικία των 7 ετών. Το 2000 ήταν η χρονιά του. Κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα tae know do και λίγο αργότερα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Βέβαια η επιτυχία του δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίζεται. Ξεκίνησε από τον Α. Σ. Δάφνης γι' αυτό και το κλειστό γυμναστήριο Δήμου Δάφνης έχει τιμητικά λάβει το όνομά του. Έχει βαθμό αξιωματικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών και από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι επικεφαλής του τμήματος ταεκβοντό του Ολυμπιακού. Μετά από όλα αυτά ποιος θα τα βάλει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο;;;


 ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΙΝΟΥ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ)



Η Μαρία Σαμαρίνου κατάγεται από την Έδεσσα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την χιονοδρομία στην ηλικία των 5 ετών. Πολύ νέα,μόλις στα 18,5 χρόνια, η Μαρία είχε στην κατοχή της συνολικά 10 χρυσά μετάλλια-κύπελλα και 12 αργυρά στα αθλήματα της τεχνικής κατάβασης (Slalom) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (Giant Slalom). Το 2009 και το 2010 κατέκτησε την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους αγώνες γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης αντίστοιχα και έτσι εκπροσώπησε την Ελλάδα δύο φορές στους Παγκόσμιους διεθνής αγώνες Παίδων - Κορασίδων Topollino στο Abetone της Ιταλίας. Το άθλημά της είναι πρωτότυπο αλλά και εξαιρετικά δύσκολο. Απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη και συγκέντρωση. Στην Άγιο Δομίνικο δεν θα έχει χιόνι, οπότε ελπίζουμε να μην νιώσει έξω από τα νερά της. Καλή τύχη, Μαρία!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ(ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΜΟΝΤΕΛΟ)


Ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές δουλειές. Είναι αγαπημένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz και έχει απασχολήσει με τις σχέσεις του. Ο Αλέξανδρος έχει φοβερή πειθαρχία και στη διατροφή και τη γυμναστική του. Δηλώνει πως η πορεία του στο παιχνίδι θα σταματήσει μόνο όταν κερδίσει. Δεν μένει παρά να μας το αποδείξει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΚΙΑ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ)


Η Κατερίνα Χαλικιά συμπληρώνει την 12αδα των "Διασήμων" στο φετινό Survivor. Είναι πρώην σπουδαία παίκτρια καλαθοσφαίρισης, η οποία μετά το Ευρωπαϊκό τρόπαιο του 2010 έκανε μαζί με την ομάδα της, τον Αθηναϊκό, για μια ακόμη φορά περήφανη την Ελλάδα σημειώνοντας 91 σερί νίκες και κατακτώντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, εκτοπίζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου Κονέκτικατ. Ήταν μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δήμο Βύρωνα, όπου εξακολουθεί να διαμένει μέχρι και σήμερα. Κατάγεται από το Αργοστόλι Κεφαλληνίας και είναι μητέρα δύο αγοριών.Σπούδασε Κλινική Διαιτολογία και Διατροφολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γραμμικό Σχέδιο και Autocad στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Κατερίνα, μάθε τους μπαλίτσα!


Αυτοί, λοιπόν, είναι οι "Διάσημοι" του φετινού Survivor. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, που έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Ωστόσο, αντίστοιχα ετοιμοπόλεμη αναμένεται κι η ομάδα των "Μαχητών". Οι μονομαχίες θα είναι δύσκολες και σίγουρα θα μας κρατούν συντονισμένους για ακόμη μία σεζόν στον ΣΚΑΙ. Καλή τύχη σε όλους τους παίκτες και καλή μας διασκέδαση!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code