ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Raikkonen στοχεύει στον τίτλο με τον νέο μηχανικό αγώνων


Ο Kimi Raikkonen στοχεύει σε μια καλύτερη σεζόν το 2018, αφού θα έχει νέο μηχανικό αγώνα, μια ακόμα αλλαγή που έρχεται να προστεθεί σε αυτές της Ferrari ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης.

Η Corriere dello Sport, εφημερίδα της Ιταλίας αναφέρει ότι ο Dave Greenwood, ο οποίος εντάχθηκε στη Ferrari από τη Manor το 2015, επιστρέφει τώρα για προσωπικούς του λόγους στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάλι στη Manor σε αγωνιστικά αυτοκίνητα αγώνων αντοχής.

"Η Ferrari δεν έχει ορίσει ακόμα αντικαταστάτη", ανέφερε στο κείμενο της, προσθέτοντας ότι η άφιξη του Marco Matassa από την Toro Rosso τον κάνει έναν από τους υποψήφιους, αφού ο Jock Clear θα έχει περιορισμένα, λόγω πόστου, καθήκοντα πίσω από το pit wall.

Από τις δύο κορυφαίες ομάδες Mercedes και Ferrari το 2017, ο Raikkonen τελείωσε “τελευταίος” από τους τέσσερις οδηγούς.
Αλλά ο Φινλανδός, ο οποίος στα 38 και είναι ο γηραιότερος οδηγός στο grid, υποσχέθηκε να βελτιωθεί φέτος.

"Προφανώς θέλω να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα φέτος", δήλωσε ο Raikkonen.

"Νομίζω ότι προσωπικά ξεκινήσαμε πολύ καλά (2017) - δεν ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με το setup και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να το καταλάβουμε. Μετά από αυτό βελτιώθηκε το μονοθέσιο, αλλά στη συνέχεια είχαμε πάρα πολλές εγκαταλείψεις από άλλους διάφορους λόγους.
"Αλλά νομίζω ότι ως ομάδα κάναμε πολύ δρόμο, προφανώς δεν ήταν αρκετό ακόμα για αυτό που θέλουμε, αλλά νομίζω ότι έχουμε όλα τα εργαλεία. Απλά πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα, να μην κάνουμε λάθη και να μην έχουμε προβλήματα από οποιαδήποτε πλευρά, οδηγών ή ομάδας.
"Προφανώς ξεκινάμε από το μηδέν τώρα, οπότε ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε", πρόσθεσε ο τελευταίος πρωταθλητής της Scuderia.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code