Σίγουρη η McLaren για τη συνεργασία της με τη Renault - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Σίγουρη η McLaren για τη συνεργασία της με τη Renault


Ένα από μεγαλύτερα στοιχήματα της καινούριας χρονιάς είναι η νέα συνεργασία της Mclaren με την Renault.
Όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον τι αποτελέσμα θα έχει και αν φέρει τελικά την βρετανική ομάδα πίσω στην κορυφή. Εξάλλου, πάντα οι προσδοκίες είναι υψηλές ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον τρίτο πιο επιτυχημένο κατασκευαστή στην F1.

Ο Εric Boullier, αγωνιστικός διευθυντής της Mclaren δήλωσε αισιόδοξος και φιλοδοξεί η ομάδα του να επιστρέψει δριμύτερη, παρόλο που η Renault είχε μια ασταθή παρουσία στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν (όσον αφορά την αξιοπιστία των μονάδων ισχύος της).

Προχωρώντας σε αυτή την άλλαγη κινητήριας μονάδας με την ισχύ της Renault πριν από το φετινό πρωτάθλημα, η McLaren ελπίζει για καλύτερο ρυθμό και καλύτερη αξιοπιστία από ό, τι είχε με την Honda την προηγούμενη απογοητευτική 3ετια.

Η McLaren είναι σίγουρη ότι οι γάλλοι, έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να επιλύσουν τα προβλήματά τους, τα οποία πέρυσι επηρέασαν και την Red Bull που ήταν η καλύτερη ομάδα με μοτέρ της Renault.
O Eric Boullier

Ο 44χρονος διευθυντής της Mclaren, πιστεύει ότι ο γάλλος κατασκευαστής θα κάνει τα πάντα σωστά αυτή τη σεζόν, όπως δήλωσε στο γαλλικό, Auto Hebdo:

"Δεν ανησυχώ καθόλου για την συνεργασία μας. Η Renault έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα και κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να σημειώσει πρόοδο στον τομέα αυτό. "

Η McLaren έπρεπε επίσης να κάνει το δικό της “κομμάτι”, προσαρμόζοντας το μονοθέσιο τους στη μονάδα ισχύος της Renault.

"Οι εργαζόμενοι εργάστηκαν εθελοντικά καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών", πρόσθεσε ο Μπουγιέ.

"Όλοι είχαν λάβει τα νέα πολύ θετικά, σχετικά με τη μετάβαση στην Renault και ήδη δουλεύουμε άψογα με τον νέο προμηθευτή μας."

Όσο για τον συναγωνισμό της Red Bull και της Renault που θα έχουν τον ίδιο κινητήρα, ο Boullier αρνήθηκε ότι αυξάνεται η πίεση, λέγοντας ότι είναι κίνητρο:
"Δεν αισθανόμαστε πρόσθετη πίεση. Αντιθέτως. Η ομάδα παρακινείται από το γεγονός ότι θα έχουμε δύο ισχυρούς αντιπάλους, την Red Bull και τη Renault. Η McLaren είναι στη Formula 1 για να αποδίδει τα μέγιστα, όχι για τους αριθμούς ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here