ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lewis Hamilton: “Δεν στοχεύω στο «triple crown» σαν τον Alonso”


Ο Lewis Hamilton, με δηλώσεις του στο βραζιλιάνικο διαδικτυακό μέσο Universo Online, τον προηγούμενο μήνα ρωτήθηκε για τους στόχους του από εδώ και στο εξής.

Ο βρετανός είπε ότι δεν θέλει να μιμηθεί τον Fernando Alonso στο στόχο του «triple crown» των μηχανοκίνητων σπορ. Παράλληλα, ούτε οι 7 τίτλοι του M. Schumacher είναι αυτοσκοπός.

Καθώς ο Alonso συμμετείχε πέρυσι στο Indy 500, ο Ισπανός αποκάλυψε ότι ως πρώην νικητής του Μονακό GP(δύο φορές), θα ήθελε να κερδίσει και στο Le Mans και μία μέρα να ενταχθεί δίπλα στον  Graham Hill, μοναδικό κάτοχο του στέμματος, και να ολοκληρώσει το εξαιρετικά σπάνιο κατόρθωμα.
O Ισπανός ξεκινά το ταξίδι του με το Daytona 500, για φέτος, αγώνα τον οποίο θεωρεί κομβικό για τον στόχο του, την συμμετοχή του στο Le Mans 

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο, λέει ότι έχει μόνο τα μάτια για τη F1, όπως δηλώνει στο UOL:

"Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι μοναδικό και διαφορετικό σήμερα. Στο παρελθόν υπήρχαν οδηγοί που αγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, αλλά δεν έχω την επιθυμία να το κάνω.
"Θαυμάζω τι θέλει να κάνει ο Alonso, αλλά για μένα η F1 είναι η μέγιστη εμπειρία που μπορεί να έχει ένας οδηγός", πρόσθεσε ο οδηγός της Mercedes.

Στην πραγματικότητα, ο Hamilton δήλωσε ότι παρόλο που μια νέα συμφωνία με τη Mercedes θα μπορούσε να σημαίνει ότι μπορεί να ‘πιάσει’ τους επτά τίτλους του Michael Schumacher, δεν θέτει αυτόν τον στόχο.

"Έχω και άλλα ποιοτικά και δημιουργικά έργα που με ενδιαφέρουν και αξίζουν." είπε ο Βρετανός.
"Τα επόμενα χρόνια θα δείτε τι είναι, αλλά είναι κάτι περισσότερο από αγωνιστικά. Μια μέρα θα κρεμάσω τα γάντια μου και θα κάνω κάτι αλλο. Ελπίζω να το αποδεχτούν οι άνθρωποι και να το εκτιμούν με τον ίδιο τρόπο που κάνουν με την οδήγηση μου."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code