ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ferrari: Οι σκέψεις μας είναι πάντα με τον Michael


Η Ferrari απέδωσε φόρο τιμής στον Michael Schumacher την Τετάρτη, καθώς ο πρώην επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έγινε 49 ετών. Λίγες ημέρες πριν είχε σημειωθεί και το σοβαρό του ατύχημα στις Άλπεις.

"Σήμερα ο Michael γίνετε 49, οι σκέψεις μας είναι πάντα μαζί του. #Keepfighting #ForzaMichael, "η ιταλική ομάδα έγραψε στο λογαριασμό τους Twitter, η Scuderia Ferrari.

Ο  Γερμανός θρύλος, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς της Formula 1, υπέστη σοβαρότατες βλάβες στον εγκέφαλο σε ένα χιονοδρομικό ατύχημα το 2013 και έκτοτε λαμβάνει ιατρική φροντίδα στο σπίτι του στην Ελβετία από τότε. Πολύ λιγοι άνθρωποι γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση του πάλαι ποτέ πολυπρωταθλητή, καθώς η οικογένεια του και ο στενός της κύκλος έχει επιλέξει την άκρα σιγή. Φυσικά μόνο όταν υπάρξει θετική εξέλιξη(που ελπίζουμε) θα ανακοινωθεί κάτι.

Ο Schumacher κέρδισε δύο τίτλους με την Benetton το 1994 και το 1995, πριν τη εποχή της κόκκινη δυναστείας με πέντε συνεχόμενους τίτλους παγκόσμιων οδηγών με τη Ferrari μεταξύ 2000 και 2004.
Τα ρεκόρ του, των 7 τίτλων, 91 νίκες, οι πιο γρήγοροι γύροι (77) και οι περισσότερες νίκες  που κατακτήθηκαν σε μία μόνο σεζόν (13), παραμένουν ακόμα στην κορυφή.

https://twitter.com/ScuderiaFerrari?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.grandprix247.com%2F2018%2F01%2F03%2Fferrari-our-thoughts-are-always-with-michael%2F

Πηγή: Gptoday.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code