ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Everton και με τη βούλα ο Theo Walcott!

Η Everton ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Theo Walcott από την Arsenal για £20 εκατομμύρια και υπέγραψε συμβόλαιο για 3.5 χρόνια.


Ο Walcott, 28 ετών, έγινε η δεύτερη μεταγραφή του Sam Allardyce μετά τη μεταγραφή του Cenk Tosun από τη Besiktas για £27 εκατομμύρια.

Η μεταγραφή ολοκληρώνει τη δωδεκάχρονη παραμονή του Walcott στην Άρσεναλ, όπου σκόραρε 108 γκολ σε 397 εμφανίσεις.

"Υπάρχει κάτι για αυτή την μεταγραφή που μου έχει αρέσει", είπε.

Ο πρώην σύλλογος του Walcott, η Southampton ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Άγγλο.

Αλλά ο Walcott, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει βασικός κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος για την Arsenal αυτή τη σεζόν, πιστεύει ότι ο Allardyce μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

"Νιώθω ότι ήρθε η ώρα για μένα να αποχωρήσω [από την Arsenal]", είπε.

"Είναι λυπηρό, αλλά είναι συναρπαστικό ταυτόχρονα και θέλω να δώσω μια νέα ώθηση στην καριέρα μου και να βοηθήσω την Everton να κερδίσει τίτλους όπως έκαναν παλιά.”

"Ο προπονητής έχει απίστευτη όρεξη και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι, είχα μερικές συνομιλίες μαζί του και αμέσως ένιωσα αυτή την όρεξη και αυτή την όρεξη που ήθελε από μένα".

Η Arsenal δήλωσε: "Όλοι ευχαριστούμε τον Theo για τη συμβολή του στο σύλλογο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον".

Ο Arsene Wenger παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να φύγει ο Walcott, αλλά δήλωσε ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί αρκετό χρόνο παιχνιδιού στον διεθνή Άγγλο και παραδέχτηκε ότι ήταν ένα “ευαίσθητο θέμα” σε μια χρονιά που έχει Μουντιάλ.


Ο Walcott, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 47 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας, δεν έχει παίξει για τη χώρα του από το φιλικό με την Ισπανία τον Νοέμβριο του 2016.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code