ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο ταλαντούχος νέος Eddie Tagetheth, εξηγεί γιατί διάλεξε τη Liverpool και όχι την Everton!

Ο Νορβηγός λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς του FA Youth Cup εναντίον της Arsenal στο Anfield το Σάββατο.


Ο ταλαντούχος νέος των Κόκκινων, Edvard Tagseth αποκάλυψε πως απέρριψε την Everton πριν υπογράψει για τη Liverpool.

Ο 16χρονος μέσος, ο οποίος μεγάλωσε με είδωλό του τον Steven Gerrard, είχε δοκιμαστικά και με τις δύο ομάδες του Μέρσισαϊντ, καθώς και με τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αφού τον είδαν οι σκάουτερ να παίζει για τη Neset FK στην πατρίδα του τη Νορβηγία.

"Ο Δανός σκάουτερ Mads Jorgensen με είδε και με ρώτησε αν ήθελα να έρθω και να προπονηθώ με τη Liverpool", δήλωσε ο Tagseth στο Liverpoolfc.com

"Είχα την επιλογή να υπογράψω για την Everton και τη Liverpool.”

"Δεν ήταν τόσο εύκολο, ακούγεται εύκολο, αλλά δεν ήταν πραγματικά. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα ήταν να περάσω καλά και να είμαι ευτυχισμένος εκεί που θα πάω.”

"Ήμουν χαρούμενος και στις δύο ομάδες, αλλά προφανώς η Liverpool είναι καλύτερη!"

Δύο χρόνια μετά την υπογραφή ενός συμβολαίου με τους Κόκκινους, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Νορβηγίας έκανε επίσημα τη μετακόμιση στο Kirkby το περασμένο καλοκαίρι.

Από τότε είναι βασικό μέλος της U18 του Gerrard και απολαμβάνει την ιδέα πως μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Anfield εναντίον της Arsenal το Σάββατο για το FA Youth Cup.

"Το να έχεις τον Steven ως προπονητή είναι απίστευτο, πραγματικά", πρόσθεσε.


"Ήταν το είδωλό μου, είχα τη μπλούζα του και τις αφίσες του στον τοίχο μου, είναι πραγματικά ξεχωριστό. Έχω μάθει περισσότερα σε αυτή τη μισή σεζόν από ό,τι στην υπόλοιπη ζωή μου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code