ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δανεικός σε κάποια ομάδα της Championship φαίνεται να πηγαίνει ο Marko Grujic!

Ο Klopp εξετάζει τις πιθανότητες για τον νεαρό Σέρβο μέσο να φύγει προσωρινά από το Anfield.


Ο μέσος της Liverpool είναι πιθανό να πάει ως δανεικός σε κάποια ομάδα της Championship για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Jurgen Klopp θέλει ο 21χρονος Σέρβος να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού έχει βρει τις ευκαιρίες του περιορισμένες μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Ο Grujic έχει κάνει μόνο έξι εμφανίσεις για τους Κόκκινους αυτή τη σεζόν και δεν έχει παίξει μετά τη νίκη επί της Brighton στις αρχές του Δεκέμβρη.

Ομάδες της Premier League όπως η Huddersfield Town και η West Ham έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά η Liverpool έχει ζητήσει εγγυήσεις ότι ο Grujic θα ξεκινάει αγώνες βασικός αντί για να κάθεται απλά στον πάγκο.

Ως αποτέλεσμα, ένας προσωρινός δανεισμός σε κάποια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας είναι πολύ πιθανό με αρκετές ομάδες να έχουν έρθει σε επαφή με τους Κόκκινους για να εκφράσουν την προθυμία τους να του δώσουν το χρόνο συμμετοχής που θέλει. Η Liverpool τώρα εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει.

Η Galatasaray ήθελε να τον φέρει στην Τουρκία, αλλά ο Klopp είναι σίγουρος ότι ο Grujic, ο οποίος κόστισε £5.1 εκατομμύρια από τον Ερυθρό Αστέρα τον Ιανουάριο του 2016, δεν θα φύγει για κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Ο Klopp πιστεύει στον Grujic και εξακολουθεί να τον βλέπει ως μέρος των μακροπρόθεσμων σχεδίων του. Θέλει να παραμείνει στην Αγγλία για να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

Μιλώντας πρόσφατα για τον Grujic, ο Klopp δήλωσε: "Μου αρέσει πολύ. Έχει σημειώσει απίστευτη πρόοδο. Οι κεφαλιές του είναι εξαιρετικές, αλλά δεν είναι στην αποστολή συχνά, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο γι' αυτόν.”

"Θα το σκεφτούμε για κάποιο δανεισμό. Θέλουμε πάντα να βοηθάμε τους παίκτες. Βλέπω πραγματικά τον Μarko να παίζει στο μέλλον για τη Liverpool. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τα καταφέρει στο κοντινό μέλλον." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code