ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άσχημη η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ

Αρκετά άσχημη ήταν η εικόνα των οπαδών των ερυθρολεύκων που βρέθηκαν στο Γ.Καραϊσκάκης.
Από την έναρξη του αγώνα φάνηκε το «ηλεκτρισμένο» κλίμα που υπήρχε και από τις δύο πλευρές λόγω των όσων είχαν προηγηθεί με το θέμα της διαιτησίας.Ωστόσο, αρκετά άσχημη ήταν και η εικόνα όπου σε δύο περιπτώσεις παίκτες της ΑΕΚ είχαν τραυματιστεί σοβαρά αλλά ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο δεν έλεγε να το...καταλάβει .

Συγκεκριμένα στην φάση προς το τέλος του αγώνα, όπου ο Κώστας Γαλανόπουλος βρέθηκε κάτω μετά από δυνατό χτύπημα του Σισσέ στον αυχένα, το γήπεδο άρχισε να τον χλευάζει αλλά και να τον αποδοκιμάζει.Η κατάληξη ήταν ο νεαρός μέσος να αναγκαστεί να αποχωρήσει με αμαξίδιο από τον αγωνιστικό χώρο και να μπει στην θέση του αναγκαστική αλλαγή ο Σιμόες.Μάλιστα ο παίκτης της ΑΕΚ δέχθηκε και μπουκάλια κατά την αποχώρηση του .

Μία δεύτερη στιγμή ήταν αυτή του Μπάρκα και Λόπεζ , οι οποίοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους μαζί με τον Μπακάκη με τους δύο πρώτους να βρίσκονται στο έδαφος έχοντας συγκρουστεί αρκετά άσχημα.Ο κόσμος ούτε σε εκείνη την φάση κατάλαβε τι πραγματικά συνέβη, πιστεύοντας πως οι παίκτες της Ένωσης το έκαναν ... εσκεμμένα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code