Η μπάλα θα κρίνει τα αποτελέσματα...όχι οι διαιτησίες ! - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Η μπάλα θα κρίνει τα αποτελέσματα...όχι οι διαιτησίες !

Εν αναμονή του αυριανού αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ ο Παναγιώτης Καρπαθάκης σχολιάζει τα όσα είδαμε αλλά και περιμένουμε να δούμε από τα δύο σωματεία .
Μπαράζ επιθέσεων είχαμε εχθές μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ που περιορίστηκαν σε ανακοινώσεις. Κύριο θέμα συζήτησης, αυτό που...απασχολεί περισσότερο και από το ποδόσφαιρο τον Έλληνα οπαδό, η διαιτησία. Ας πιάσουμε από την αρχή το κουβάρι...ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο άρχων του αγώνα, προκαλώντας έτσι ποικίλες αντιδράσεις από πλευράς ... λιμανιού. Σε θέση άμυνας ουσιαστικά οι κιτρινόμαυροι.

Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό έχει πραγματικά...κουράσει. Είτε εάν στο παρελθόν παιζόταν 50-50 είτε όχι από τους διαιτητές για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά θα πρέπει να υπάρξουν και κυρώσεις.Μία από αυτές θα πρέπει να είναι και οι ανακοινώσεις.Δεν γίνεται εν έτει 2018 να υπάρχει «μονομαχία ανακοινώσεων και δηλώσεων», την στιγμή που υπάρχουν στην ομάδα και ποδοσφαιριστές.Αλήθεια...υπάρχουν και περιμένουν να αγωνιστούν και στα δύο ματς προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους.

Όσο ενάντια και αν είναι η διαιτησία για κάποιον, κάτι που απευχόμαστε εννοείται , ο ποδοσφαιριστής θα κρίνει το αποτέλεσμα όχι ο διαιτητής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here