Μάχη ανακοινώσεων ΑΕΚ-Ολυμπιακού για Σιδηρόπουλο - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Μάχη ανακοινώσεων ΑΕΚ-Ολυμπιακού για Σιδηρόπουλο

Δεν φαίνεται να σταματάει η μάχη που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση που έβγαλε λίγο πριν τις 17:00 με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου για άρχοντα του αναμεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου ήταν η αφορμή προκειμένου να ξεκινήσει ένα μπαράζ ανακοινώσεων όπου μαίνεται να υπάρξει και συνέχεια...

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

Ολυμπιακός :

«Ο ορισμός πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών.

Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς και θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού.

Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας»

ΑΕΚ:

 «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη»

Ολυμπιακός:

Το να μιλάει για "κλάψα" η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι απο τον Βάτσιο σχεδόν στο... κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό. Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου "κουτσαβακίου" δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο... ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραισκάκη θα είναι όπως το φοβάστε αλλά δε θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους "απεσταλμένους" για να τιμωρηθεί η ομάδα μας»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here