Έσπασαν τα πλευρά και την μύτη του οπαδού που είχε μηνύσει Περέιρα και Κασάμι! - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Έσπασαν τα πλευρά και την μύτη του οπαδού που είχε μηνύσει Περέιρα και Κασάμι!

Ο Χρήστος Γαρυφάλλου, ο οπαδός της ΑΕΚ που είχε καταγγείλει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις χειρονομίες προς την μερίδα των φανατικών των κιτρινόμαυρων το 2014-15, δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση από τέσσερις αγνώστους .

Ο Γαρυφάλλου  βρισκόταν μαζί με τη σύζυγο του όταν και δέχθηκε την άνανδρη επίθεση από τέσσερις άγνωστους με κράνη.Αποτέλεσμα της ενέργειας τους ήταν να χτυπηθεί πολύ άσχημα ο οπαδός της ΑΕΚ σπάζοντας του μύτη και πλευρά...

Θέση επί του θέματος πήρε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης :

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά. Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here