ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ευχαρίστησαν τον κόσμο

Με ανακοίνωση της, η ΑΕΛ ευχαρίστησε το κόσμο για την συμπαράσταση του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Ο συγκλονιστικός κόσμος που κατέπληξε το AEL FC ARENA, χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας μετά την λήξη του αγώνα για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του ευχαρίστησε τους 12.000 οπαδούς, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "με κάνατε περήφανο".


Η ανακοίνωση:
Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ σε διοικητικό και μετοχικό επίπεδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας γι αυτόν τον συγκλονιστικό κόσμο, που είναι βέβαιο ότι αποτελεί από χθες το απόλυτο παράδειγμα για όλους τους οπαδούς όλων των ομάδων για όλη τη μίζερη σύγχρονη ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα των οπαδών μας με επικεφαλής τους υποδειγματικούς οργανωμένους μας στο γεμάτο πέταλο τους μετά το σφύριγμα της λήξης σαν ανταμοιβή για την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας παρά το άδικο αποτέλεσμα, θα είναι ο οδηγός μας σε αυτήν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δυόμιση χρόνια για να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που είναι η θέση της στο ελληνικό και γιατί όχι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.


Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:
Θέλω να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τους 12.000 οπαδούς μας γιατί με κάνατε υπερήφανο μπροστά στο γιο μου και τους φίλους του που φιλοξένησε.

Σας υπόσχομαι ότι σε όλη μου τη ζωή τόσο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένεια μου θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να είσαστε υπερήφανοι.

Είμαι βέβαιος ότι με τέτοια βοήθεια από εσάς πολύ σύντομα δεν θα μας αρκεί μια εξαιρετική εμφάνιση για να είμαστε ικανοποιημένοι απέναντι στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αλλά θα συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με μεγάλα αποτελέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code