ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απλά, λιτά, Παναθηναικά


Ο Παναθηναϊκός ήταν διαβασμένος αυτή τη φορά στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (είχε πάθει ''κάζο'' στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην Ένωση) και την ''καθάρισε'' με συνοπτικές διαδικασίες, με σκορ 74-94.

Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν έδωσε διακαιώματα και πήρε από το πρώτο ημίχρονο διαφορά διψήφιων πόντων (39-49), κάνοντας και το 12-0 στην Basket League.
Το ''τριφύλλι'' στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στην... διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, απέναντι στη Φενέρ εκτός (17/1) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/1).

Από την άλλη η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Η ήττα αυτή είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο 6-6 και να βρίσκεται οριακά στην οκτάδα.

Κορυφαίοι για τον Παναθηναικό ήταν οι Καλάθης (19 π.) ενώ ακολούθησαν Σίγκλετον και Γκίστ με 16π. Για την ομάδα του Σάκοτα ξεχώρισε ο Μάνι Χάρις, ο οποίος σημείωσε 17 π.

Στο ματς που προηγήθηκε το Ρέθυμνο πήρε τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στον Άρη με 80-73 στην έδρα του, για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στα πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 23-32, 39-49, 54-72, 74-94 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code