ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ..στους "8" με Κόντε, 4-0 τον Λεβαδειακό





Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό για τον επαναληπτικό αγώνα των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βιδάλ.

Ψυχωμένος και με πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα ο ΠΑΣ επικράτησε δίκαια του Λεβαδειακού με 4-0.

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" είχε την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, παίρνοντας μάλιστα και σκορ πρόκρισης από το 38΄ λεπτό.Ο Τζημόπουλος στο 31΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με προβολή από το ύψος του πέναλτι , μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιδάλ.Συνέχιζαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι, έχοντας δοκάρι με τον Κόντε στο 37΄, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Με τον Ισπανό φορ, ένα λεπτό αργότερα να γράφει το 2-0 με προβολή από την μικρή περιοχή, μετά από εξαιρετική παράλληλη σέντρα από τον Αποστολόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο  ΠΑΣ έλεγχε το παιχνίδι , με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να απειλήσει, αλλάζοντας μάλιστα και το σύστημα με την έναρξη του ημιχρόνου από 3-4-3 σε 4-2-3-1.Ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54' με τον Ιωαννίδη.Στο 79΄ ο Κόντε "σφράγισε" την πρόκριση για τον ΠΑΣ με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γαρουφαλιάς στο 90+1 γράφοντας το 4-0.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Κόντε, Μπέτρα(75' Σολτάνι), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Βιδάλ(79΄ Μανθάτης) ,Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γιάκος(85΄ Χαλκιαδάκης) .

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Ντιόγκο(69΄ Ζαραδούκας), Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο(83΄ Καθάριος), Αντιλέχου, Μπελγκαζουανί, Φαβάρο,Γιακουμάκης,Λεονάρντο(46' Ιωαννίδης)




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code