ΑΕΛ: 5ος,ο Γκόικοβιτς - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΕΛ: 5ος,ο Γκόικοβιτς

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι η πέμπτη μεταγραφική κίνηση της Λάρισας την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.


Κάτοικος Λάρισας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς.Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός σε 12 χρόνια παρουσίας του, στο πρωτάθλημα της Σερβίας, κατεγράψε 288 συμμετοχές.Τελευταία ομάδα του 29χρονου Σέρβου ήταν η Ράντνικ Σουρντούλιτσα.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς. Ο Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.

Ο Αλεκσάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρο στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Ά εθνική της Σερβίας.

Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του. Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here