ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Τρομερός» Παναθηναϊκός, 4-0 την Κέρκυρα




Ο εξαιρετικός σήμερα Παναθηναϊκός "βύθισε" ακόμα πιο κάτω στην βαθμολογία την Κέρκυρα
Πρώτη φορά φέτος οι πράσινοι πετυχαίνουν 4 γκολ.
Διέλυσε τους "Φαίακες" ο Παναθηναϊκός..


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".Μια εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αποδίδοντας πολύ "όμορφο" ποδόσφαιρο.Προσπάθησε ο ΑΟΚ, αλλά δικαίως ηττήθηκε και "έμπλεξε" ακόμα περισσότερο για την σωτηρία του. Οι γηπεδούχοι με το 3ποντο έφτασαν τους 22 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές, ενώ ο ΑΟΚ έμεινε στους 11 βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Ένα γκολ και μια ασίστ ο "σέντερ φορ" Χρήστος Δώνης!Υπέροχη συνεργασία από τους Χίλιεμαρκ,Γιόχανσον και Δώνη για το 2-0 του "τριφυλλιού".Ωραίο γκολ ο Λουντ.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού για τους "πράσινους" στο 9', όταν ο Ινσούα μέσα από την περιοχή και πολύ πλάγια αριστερά,  έκανε το σουτ και "τράνταξε" το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου, μετά από σέντρα του Χίλιεμαρκ από τα δεξιά.Η πίεση των πράσινων στο πρώτο 15λεπτο μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 15' ,ο Βιγιαφάνιες με τρομερή μπαλιά 40 μέτρων βρήκε τον Χατζηγιοβάνη, αυτός με εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά γύρισε στον Δώνη και εκείνος από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 1-0.Πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα στο 19', μετά από ωραία ενέργεια του Παμλίδη και σουτ του ίδιου μέσα από την μεγάλη περιοχή, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει σε κόρνερ.Απίθανο γκολ για τους γηπεδούχους στο 33', με τον Γιόχανσον να γράφει το 2-0, ο Χίλιεμαρκ έδωσε στον Γιόχανσον, αυτός έπαιξε το ένα-δύο με τον Δώνη, ο οποίος τον έβγαλε με φοβερό τακουνάκι απέναντι στον Γιαννακόπουλο και ο Σουηδός με άψογο τελείωμα με το εξωτερικό, έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Δυνατά μπήκε η Κέρκυρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τουράμ στο 46'  να κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να διώχνει δύσκολα ο Βλαχοδήμος. Την σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες πήρε ο Παναθηναϊκός στο 58', με τον Λουντ  να κάνει ωραία κούρσα από τα αριστερά και να γυρνάει στον Δώνη, με τον τελευταίο να κάνει ανενόχλητος το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά την μπάλα να περνάει λίγο έξω.Στο 70΄ ο Λουντ τριπλασίασε τα τέρματα για τους πράσινους,ο Λουντ βγήκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο και τον πλασάρε ιδανικά για το 3-0, μετά από ωραία κάθετη του Βιγιαφάνιες.Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλτμαν, μετά από φανταστική ενέργεια του Βιγιαφάνιες, ο οποίος με ωραία μπαλιά βρήκε τον αμαρκάριστο Άλτμαν,  ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 4-0.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος,  Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Οικονόμου,    Τζανδάρης(57' Στάικος), Λουντ, Χίλιεμαρκ,  Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάννης( 80΄Κουντουριώτης) , Δώνης(82' Άλτμαν) .

ΑΟΚ (Σάκης Τσιώλης): Γιαννακόπουλος, Τουράμ(71'  Αρτυματάς), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε(46' Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο(56' Μυτίδης) , Γρομητσάρης, Γκράσι


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code