ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το δεξί..ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Πλατανιά



Στα επίσημα της Λεωφόρου ο Κάρλος Ζέκα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κλιάιτς.Την καλύτερη εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Μουνιέ που χειροκροτήθηκε όταν έγινε αλλαγή.

Νίκησε προβλήματα και Πλατανιά ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ουζουνίδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, χάνοντας μάλιστα πολλές κλασικές ευκαιρίες.
Με τον Βιγιαφάνιες να "νικάει" δύο φορές τον Κλιάιτς από το σημείο του πέναλτι, οι "πράσινοι" έκαναν ποδαρικό για το 2018.Επέστρεψε στις νίκες στο Πρωτάθλημα ο μετά από περίπου 2,5 μήνες
Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Πλατανιά για την 16η αγωνιστική της Superleague.Οι "πράσινοι" προέρχονταν από 8 παιχνίδια χώρις νίκη σε Πρωτάθλημα και κύπελλο.Ο Πλατανιάς από την μεριά του μπήκε στον αγώνα με σερί 12 ηττών σε Πρωτάθλημα και κύπελλο. Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη από την αρχή του παιχνιδιού είχε την κυριαρχία των κινήσεων (απείλησε με τον Μουνιέ στο 12' και στο 21') , χάνοντας 4-5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ , με τον Πλατανιά να έχει παθητικό ρόλο στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού.Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε στο 72' με τον Βιγιαφάνιες να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι κρητικοί το παιχνίδι μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντικαμονά.Με τον Βιγιαφάνιες να γράφει και πάλι το 2-0 από το σημείο του πέναλτι και να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του.




ΤΟ ΜΑΤΣ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Για τον Παναθηναϊκό σε διάταξη 4-4-2, ο Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος οι δύο στόπερ, ο Κουλιμπαλί ο δεξιός μπακ και ο Ινσούα ο αριστερός μπακ, οι Τζανδάρης και Λουντ οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Βιγιαφάνιες θα είναι ο δεξιός χαφ, ο Μουνιέ ο αριστερός χαφ και οι Άλτμαν και Πίσπας το επιθετικό δίδυμο.
Για τον Πλατανιά, με σύστημα 3-4-3, ο Κλιάιτς είναι ο τερματοφύλακας, οι Ντικαμονά, Καρυπίδης και Βάντερσον οι τρεις στόπερ, οι Δημούτσος και Αγγελόπουλος το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ο Ουές ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Κοροβέσης ο αριστερός, ο Παπανικολάου ο δεξιός εξτρέμ, ο Ενσικουλού ο αριστερός και ο Γκρζέλτσακ ο επιθετικός.
 Πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους με τον Μουνιέ στο 12' , μετά από κάθετη πάσα του Λουντ, ο Γάλλος εξτρέμ από πλάγια θέση έκανε το σουτ πέφτοντας, με τον Κλιάιτς απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα. Τεράστια ευκαιρία για τους "πράσινους" και πάλι με τον Μουνιέ στο 21', με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να νικιέται από τον Κλιάιτς σε τετ α τετ. Πρώτη ευκαιρία για τον Πλατανιά στο 40',με τον Κοροβέση να σουτάρει από μακρινή απόσταση και τον Βλαχοδήμο να αποκρούει σε κόρνερ.Ακόμα μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 45+4' με τον Βιγιαφάνες να εκτελεί το φάουλ, κεφαλιά ο Κολοβέτσιος με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κλιάιτς

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ
 Στο 54' η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Χίλιεμαρκ να εκτελεί το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 66' ο Δώνης ζήτησε πέναλτι, υπήρχε επαφή εντός περιοχής αλλά ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε αρχίσει να πέφτει πιο νωρίς.Στο 72' άνοιξε το σκορ ο Βιγιαφάνιες από το σημείο του πέναλτι(Από σουτ του Βιγιαφάνιες, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ντικαμονά), ο Κλιάιτς πέφτει σωστά στη δεξιά γωνία της εστίας του, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει την παραβίαση τη εστίας του. Στο 83' έμεινε με 10 ο Πλατανιάς,δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κι αποβολή για τον Ντικαμονά, ο οποίος κράτησε τον Βιγιαφάνιες ως ο τελευταίος παίκτης στην άμυνα. Στο 89' νέα ευκαιρία από τον Χατζηγιοβάνη από ωραία μπαλιά του Βιγιαφάνιες, ο νεαρός ανοίγει το κοντρόλ, προλαβαίνει την προβολή όμως ο Κλιάιτς λέει και πάλι «όχι».Στο 90΄ Βιγιαφάνιες έκανε το σουτ, ο Καρυπίδης έκοψε την μπάλα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Από το ριπλέι δεν φάνηκε να έχει σταματήσει  την μπάλα με το χέρι ο αμυντικός του Πλατανιά. Ο Βιγιαφάνιες με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-0 για τους πράσινους.



Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Ροντρίγκο Μολέντο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άκουσμα της αρχικής ενδεκάδας του Παναθηναϊκού από τα μεγάφωνα του γηπέδου,  ο Μαρίνος Ουζουνίδης άκουσε τα περισσότερα χειροκροτήματα.

Παναθηναϊκός(Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Άλτμαν, Μουνιέ(82’ Χατζηγιοβάνης), Λουντ(46΄ Χίλιεμαρκ), Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος, Πίσπας(61' Δώνης), Κουλιμπαλί


Πλατανιάς(Χ. Μ. Ρόκα): Κλαϊτς, Καρυπίδης, Γκρζέλτσακ(46' Ντουάλα), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Κοροβέσης, Παπανικολάου(68' Πετρόπουλος), Δημούτσος, Αμπντουλραχμάν(44' Στάμου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code