ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πωπωπω μια ΑΕΚ ! 1-4 τον Παναιτωλικό !

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα του 2018 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.Πολύ καλή παρουσία του Τσιντώτα, ενώ ντεπούντο έκανε ο Μασούντ.


Α' Ημίχρονο

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν άφησε να πάρει ανάσα ουσιαστικά ο Παναιτωλικός. Εκτός ενός δοκαριού που είχαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 6' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, όπου εκτέλεσε τον Κυριακίδη. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Χριστοδουλοπουλος στο 36'.Τέλος στο 46' ο Μπακασέτας κατεβάζει υπέροχα την μπάλα με τακουνάκι στον αέρα και πασάρει στον Αραούχο, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά και να γράφει το 0-3.

Β' Ημίχρονο

Το ημίχρονο αυτό ανήκει στον Τσιντώτα, ο οποίος κατάφερε να αποσοβήσει αρκετές φορές το γκολ, αποκρούοντας μάλιστα  δύο τετ-α-τετ. Το 0-4 ήρθε στο 60' από τον Λόπεζ, όπου 26 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ από μακρινό ευθύβολο σουτ. Στο 69' ο Παναιτωλικός μειώνει σε 1-4 με τον Μοράρ να ευστοχεί από τα 11 μέτρα σε πέναλτι που κέρδισε από τον Κονέ, ο οποίος πήγε άσχημα πάνω στον παίκτη του Παναιτωλικού. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code