ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη πρόκριση της Λαμίας στους "8", 1-0 Παναθηναϊκός-Λαμία



Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Λαμία για την ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας,  με τους φιλοξενούμενους να έχουν επικρατήσει με 4-1 στον πρώτο αγώνα.

Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0 με τον Μουνιέ στο 74΄.
Η ομάδα του Τεννέ διαφύλαξε σωστά το 4-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στους "8" του θεσμού.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος.Η Λαμία προσπάθησε με κάποιες αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, χωρίς όμως και αυτή να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.Ο ομάδα του Ουζουνίζη άνοιξε το σκορ στο 74΄, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χίλιεμαρκ  ο Κουλιμπαλί έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μουνιέ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Δώνη στο 80΄ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, μετά από γέμισμα του Μουνιέ.


Παναθηναϊκός(Ουζουνίδης) Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης(77΄ Πίσπας) , Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης(58΄Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν(58΄ Χατζηγιοβάνης), Μόλινς

Λαμία(Τεννές) Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα(79΄ Τσούκαλος), Αναστασιάδης, Αναστασόπουλος(60' Κουτρομάνος) , Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι(86΄ Βουό)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code