ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τίποτα δεν σταματά τον Ατρόμητο, 0-3 τον Απόλλων Σμύρνης!


Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του Κάναντι που δεν άφησαν περιθώρια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να τους απειλήσει και επικράτησαν με 0-3. Ντάουντα, Ουάρντα και Ντιγκινί οι σκόρερ, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να ανακηρύσσεται ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Α ημίχρονο:
Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι! Το σκορ άνοιξαν μόλις στο 5ο λεπτό με ωραία αντεπίθεση, τον Ντιγκινί να βγάζει όμορφη σέντρα από τα αριστερά και τον Ντάουντα με κεφαλιά να κάνει το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος του Κύργια οδήγησε στο κλέψιμο της μπάλας από τον Ουάρντα και με πλασέ έκανε το 0-2. Λίγο έλειψε στο 33ο λεπτό να πετύχουν και τρίτο γκολ οι φιλοξενούμενοι, αφού μετά από ωραία αντεπίθεση ο Ουάρντα έβγαλε αριστερά στον Γιαννούλη, αυτός γύρισε παράλληλα την μπάλα ωστόσο κανένας συμπαίκτης του δεν κατάφερε να την βρει και πέρασε άουτ! Την κατοχή της μπάλας είχε ο Απόλλων σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να μπορεί να την αξιοποιήσει και τον Ατρόμητο με δύο φάσεις να προηγείται με δύο τέρματα διαφορά.

Β ημίχρονο:
Την υπεροχή του έδειξε από τα πρώτα λεπτά και του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η ομάδα που έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και από τις πρώτες στιγμές του δευτέρου μέρους προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Σάκιτς έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή, ωστόσο το τελείωμα του Ντάουντα ήταν τόσο άστοχο που η μπάλα κατέληξε... έξω από το γήπεδο. Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Ατρόμητος στο 72ο λεπτό να πετύχει τρίτο γκολ, με τον Ουάρντα να κάνει φοβερά πράγματα και να εξαπολύει ένα τρομερό σουτ, ωστόσο ο Τσόβιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ! Το κερασάκι στην τούρτα και το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Ντιγκινί στο 86ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κάθετη του Ουάρντα και ακολούθησε το όμορφο τελείωμα από τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος, Στάθης, Κονέ, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code