ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν καταλαβαίνει από έδρες η Ξάνθη ,0-1 στην Λαμία

Τα κατάφερε η Ξάνθη σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της φετινής Superleague Σουρωτή.
Τι και αν οι  Ακρίτες είχαν παθητικό ρόλο; Κατάφεραν εν τέλει να πάρουν τους τρεις βαθμούς με γκολ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λαμία ήταν αυτή που πίεζε , ωστόσο δέχθηκε γκολ στο 34' από τον Μεχία με μία απίστευτη εκτέλεση φάουλ.Αυτή ουσιαστικά ήταν και η πρώτη τελική φάση των φιλοξενούμενων η οποία και κατέληξε σε γκολ.Πριν το γκολ , στο 25' η Λαμία είχε φάση με τον Τσούκαλο αλλά τον Ζίβκοβιτς να λέει «όχι».Στο 41' ο Όμο ήταν αυτός που προσπάθησε να ισοφαρίσει για τους νεοφώτιστους, ωστόσο η κεφαλιά του κατέληξε άουτ.Λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα η Ξάνθη , αφού στο 46' έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας σε σουτ που έγινε από τον Φασίδη.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε με μεγάλες δυσκολίες για τους φιλοξενούμενους. Οι Ακρίτες έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας να πιέζουν αφόρητα για να πετύχουν την ισοφάριση.Υπήρξαν αρκετά γεμίσματα μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, όμως η Λαμία δεν μπόρεσε να φθάσει ποτέ στο πολυπόθητο γκολ. Σε αυτό ίσως έπαιξε ρόλο και η κακή εικόνα του Μπλάζιτς και Πίτι αλλά και γενικότερα οι πολλές εσωτερικές αλλαγές που υπήρξαν από πλευράς Μπάμπη Τεννέ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code