ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Wilfried Zaha δεν θα φύγει τον Ιανουάριο σύμφωνα με τον Roy Hodgson!

Τα σχόλιά του έρχονται λίγες ημέρες μετά τη δήλωσή του ότι ο 25χρονος μπορεί να πουληθεί εάν έρθει κάποια μεγάλη προσφορά.


"Έχω διαβεβαιώσεις από τους ιδιοκτήτες και τον Steve Parish, ότι δεν πρόκειται να συμβεί", δήλωσε ο Hodgson.

“Δεν μας ανησυχούν οι φήμες γιατί δεν θα πάει πουθενά.”

Ο παίκτης της σεζόν 2016-17 για τους Αετούς, ο οποίος υπέγραψε ένα νέο πενταετές συμβόλαιο τον Μάιο, έχει συμβάλει σημαντικά στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του τον Οκτώβριο.

Ο Ιβοριανός διεθνής σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Chelsea ανήμερα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση και από τότε βοήθησε τους Αετούς να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά από ένα αήττητο σερί 8 παιχνιδιών το οποίο τελείωσε την Πέμπτη εναντίον της Arsenal.

"Ο Wilfried ήταν εξαιρετικός για εμάς πρόσφατα και φυσικά είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Crystal Palace, γιατί είναι μαζί μας για τόσα χρόνια και είναι και ντόπιος", δήλωσε ο Hodgson στην ιστοσελίδα του συλλόγου.


"Κάνει ό,τι μπορεί για να μας κρατήσει έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά για πολλά ακόμα παιχνίδια γιατί έχουμε μακροχρόνια μάχη μπροστά μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code