ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλήρης ο Αστέρας,με πέντε απουσίες στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός!

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί σήμερα 17/12 τον Παναιτωλικό ο οποίος έρχεται αποδυναμωμένος στην Αρκαδία σε ένα ματς "φωτιά" και για τις δύο ομάδες.
Χαμόγελα στον Αστέρα Τρίπολης καθώς σιγά σιγά επιστρέφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει στα "πιτς" λόγω τραυματισμών.Ο Καλτσάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αναμένεται να δώσει το παρόν στο σημερινό παιχνίδι.

Από την άλλη,για λογαριασμό του Παναιτωλικού,ο Μάκης Χάβος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λόπες, Χαντάκια, Μπράβο που παραμένουν τραυματίες,τον Παρράς ο οποίος είναι ακόμη ανέτοιμος και τον τιμωρημένο Ντίας. Αντίθετα ο Μπεχαράνο θα είναι στην διάθεση του προπονητή,καθώς εξέτισε την τιμωρία του.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντίντα, Τσουκαλάς, Ινγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας

Η αποστολή του Παναιτωλικού:
Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Βακράκος, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Κυριακίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code